فرانک لمپارد: عملکرد ژیرو فوق العاده بود

ورزش 3/ فرانک لمپارد، سرمربي چلسي به تمجيد از عملکرد اوليويه ژيرو پرداخت.
امشب چلسي با ارائه نمايشي فوق العاده موفق شد با چهار گل سويا را مغلوب کند و هر چهار گل چلسي توسط اوليويه ژيرو، مهاجم باتجربه اين تيم به ثمر رسيد. فرانک لمپارد در پايان بازي عملکرد او را ستوده و اوليويه ژيرو را الگوي مناسبي براي بازيکنان جوان تيمش توصيف کرد.
فرانک لمپارد گفت: "امشب عملکرد شگفت انگيزي از سوي اوليويه ژيرو در ميدان بوديم و به ثمر رساندن چهار گل در ليگ قهرمانان يک موفقيت فوق العاده است. من براي اين بازيکن بسيار خوشحالم. اوليويه ژيرو رفتاري کاملا حرفه اي دارد و اگرچه او هميشه بازيکن ثابت چلسي نيست، اما مي تواند الگويي براي خوب تمرين کردن براي بازيکنان جوان محسوب شود.
وقتي تيم خود را با 9 تغيير به ميدان مي فرستيد بدان معناست که بازي هاي بعدي در ليگ برتر نيز فکر مي کنيد، اما من تحت هر شرايطي مي خواهم بهترين ترکيب را روانه ميدان کنم. اما انجام اين تغييرات باعث شد بازيکناني که شايسته بوده و فرصت بازي کردن نداشتند نيز بتوانند در ترکيب اصلي چلسي قرار بگيرند. سبک بازي چلسي در برخي دقايق بسيار خوب بود و ما از تمرکز لازم براي مقابله با اتفاقات برخوردار بوديم.
نمي دانستم آخرين باري که چلسي در چهار بازي گروهي متوالي پيروز شد سال 2012 بود که در نهايت قهرمان شد. اما نکته مهم اين است که بتوانيم همين روحيه را حفظ کنيم و من علاقه اي به اين موارد خرافات ندارم و مي دانم در مرحله بعد سطح بازي ها بالاتر خواهد بود.