نماد آخرین خبر

حضور آل کثیر در جلسه پرسپولیسی‌ها و درخواست گل‌محمدی

منبع
مهر
بروزرسانی
حضور آل کثیر در جلسه پرسپولیسی‌ها و درخواست گل‌محمدی

مهر/ مهاجم محروم تيم فوتبال پرسپوليس پيش از برگزاري فينال ليگ قهرمانان آسيا در جلسه اعضاي اين تيم به صورت اينترنتي حضور داشت.

عيسي آل کثير به دليل محروميت ۶ ماهه از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا به دليل آنچه برداشت نژادپرستانه بابت خوشحالي پس از گل او به پاختاکور در يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان ۲۰۲۰ شده بود نتوانست پرسپوليس را در ديدار نيمه نهايي و فينال ليگ قهرمانان آسيا همراهي کند.
با اين حال مهاجم محروم پرسپوليس قبل از آخرين جلسه آناليز گروهي پرسپوليس براي ديدار با اولسان هيونداي کره جنوبي با اعضاي کادر فني و بازيکنان ارتباط تصويري برقرار کرد و براي آنها در اين ديدار، آرزوي موفقيت کرد.
يحيي گل محمدي سرمربي پرسپوليس نيز با آل کثير صحبت کرد و قول داد اعضاي اين تيم تمام تلاش خود را براي پيروزي به کار خواهند گرفت.
سرمربي پرسپوليس از آل کثير خواست تا از مادر او که عکس دعاهايش در بازي‌هاي مرحله حذفي، منتشر شده بود باز هم برايشان دعا کند تا بتوانند با جام به ايران بازگردند.
تيم فوتبال پرسپوليس ساعت ۱۵:۳۰ امروز مقابل اولسان هيونداي کره جنوبي ديدار فينال ليگ قهرمانان آسيا را برگزار مي‌کند.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره