علی انصاریان به آیسییو نرفته است

ايرنا/ مدافع اسبق پرسپوليس به آيسييو نرفته است بلکه به خاطر شرايط ويژهاش به بخش ايزوله منتقل شده، اما حال عمومي وي همچنان پايدار است.
علي انصاريان هم پس از مهرداد ميناوند در پي ابتلا به ويروس کرونا به بيمارستان منتقل شد تا تحت درمان قرار بگيرد. اين در حالي است که با پيگيري هاي خبرنگار ايرنا حال وي پايدار گزارش شد و او طبق اعلام پزشکان، تنها دارو مصرف ميکند و نيازي به استفاده از دستگاه ندارد.
اما دقايقي پيش اخباري منتشر شد مبني بر اينکه حال انصاريان از حالت پايدار خارج شده است. مديريت باشگاه پرسپوليس پيگير شرايط انصاريان و ميناوند است. حال انصاريان همچنان پايدار است. او آمپولهاي لازم را زده و مشکلي وجود ندارد.
انصاريان به آيسييو نرفته بلکه به خاطر شرايط ويژه بيماران کرونايي به بخش ايزوله منتقل شده است. به خاطر اينکه بيماري وي بايد کنترل شود او به اين بخش منتقل شده است و حضور او در بخش آيسييو درست نيست و حال وي همچنان پايدار است.