تنها گزینه پرسپولیس برای جذب در نیم فصل

مهر/ باشگاه پرسپوليس جز مهدي ترابي با شخص ديگري براي پيوستن به جمع شاگردان يحيي گلمحمدي در زمستان مذاکره نکرده است.
يحيي گل محمدي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تصميم دارد ليست بازيکنان خود را در زمستان سال جاري با خروج چند بازيکن و جذب نفرات مدنظر خود دستخوش تغيير کند.
با اين حال وي تاکنون تنها اسم مهدي ترابي را به دليل خروج او از ليست بازيکنان العربي قطر به باشگاه اعلام کرده است تا امور مربوط به جذب اين بازيکن انجام شود. باشگاه پرسپوليس نيز مذاکره با بازيکنان فصل گذشته خود را پس از ترانسفر ناموفق به ليگ ستارگان قطر آغاز کرده تا او را جذب کند.
با اين حال يحيي گل محمدي قصدي براي اعلام اسامي جديد به مديرعامل باشگاه قبل از پايان نيم فصل رقابتهاي ليگ برتر ندارد تا برخي بازيکنان فعلي پرسپوليس که عملکرد قابل قبولي نداشتهاند دچار استرس نشده و در ادامه بازيهاي دور رفت ليگ برتر بتوانند آماده نشان دهند.
اين در حالي است که شايعاتي درباره احتمال جذب شهريار مقانلو، حجت حق وردي و چند بازيکن ديگر نيز مطرح شده است اما يحيي هيچ علاقهاي به اعلام اسم جديد به باشگاه ندارد.
ضمن اينکه جعفر سميعي مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي اينکه مانع از محروميت دوباره پرسپوليس از حضور در نقل و انتقالات شود چارهاي جز پرداخت طلب ۴۷۵ هزار يورويي بوديمير به همراه پنج در صد از سود ساليانه اين طلب تا يازدهم بهمن ماه که مربوط به دو فصل پيش است ندارد.