نماد آخرین خبر

مهدی شیری به عنوان مدافع میانی تست شد

منبع
خبر ورزشي
بروزرسانی
مهدی شیری به عنوان مدافع میانی تست شد

خبر ورزشي/ در تمرين جمعه سرخپوشان و در فوتبال درون‌تيمي در اقدامي عجيب گل‌محمدي از مهدي شيري و احسان حسيني در خط دفاعي استفاده کرد و آقايي و نعمتي هم مدافعان چپ و راست بودند.
برد مقابل فولاد تلفات سنگيني براي سرخپوشان به همراه داشت. در اواخر بازي با فولاد، سيدجلال حسيني و محمدحسين کنعاني‌زادگان به دليل مصدوميت بازي را ترک کردند تا کادر فني اين تيم نگران وضعيت اين دو بازيکن تأثيرگذار تيمشان باشند. آن‌طور که مشخص است کنعاني بين ٣ تا ۴ هفته نمي‌تواند پرسپوليس را همراهي کند و دست کادر فني اين تيم براي بازي‌هاي حساس پيش ‌رو بسيار خالي خواهد شد.
يحيي براي جدال با آلومينيوم، محمد انصاري و احسان حسيني جوان را به عنوان مدافع مياني در اختيار دارد ولي انصاري حدود يک‌سال بازي نکرده و حسيني هم بسيار کم‌تجربه است. آن‌طور که شنيده مي‌شود مصدوميت سيدجلال خفيف است و شايد نهايتاً يک بازي تيمش را از دست بدهد. کاپيتان پرسپوليس اين روزها زير نظر کادر پزشکي تمرين مي‌کند تا آماده بازي شود ولي خود يحيي هم مي‌داند بازي دادن به حسيني ٣٩ ساله ريسک بزرگي دارد. از همين‌ رو در تمرين جمعه سرخپوشان و در فوتبال درون‌تيمي در اقدامي عجيب گل‌محمدي از مهدي شيري و احسان حسيني در خط دفاعي استفاده کرد و آقايي و نعمتي هم مدافعان چپ و راست بودند. تست کردن شيري که چند هفته از آخرين حضورش در ميدان مي‌گذرد به معني فيکس بودن متهم اصلي شکست پرسپوليس در فينال آسيا نيست ولي به هر حال يحيي روي شيري به عنوان گزينه جانشيني کنعاني‌زادگان فکر مي‌کند.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره