نماد آخرین خبر

نگرانی المپین‌های ژاپن از شیوع کرونا

منبع
فارس
بروزرسانی
نگرانی المپین‌های ژاپن از شیوع کرونا

فارس/ نظرسنجي‌ها نشان مي‌دهد ورزشکاران المپيکي ژاپن از برگزاري بازي‌هاي توکيو نگران هستند.
نظرسنجي Asahi Shimbun نشان مي‌دهد ورزشکاران ژاپني که انتظار مي‌رود در بازي‌هاي المپيک توکيو شرکت کنند از شيوع ويروس کرونا در اين زمان نگران هستند که اين خطرناک‌ترين موضوع براي ورزشکاران و هواداران خواهد بود.
آنها همچنين در مورد عدم حمايت هواداران در زمان بازي‌هاي المپيک ابراز نگراني کردند که مردم بيش از حضور در يک رويداد عظيم، مشغول قرنطينه هستند.
اين نظرسنجي در حالي انجام شد که ژاپن با يک افزايش شديد کرونا روبه‌رو و اين باعث شده که تعداد کشته‌ها در سراسر کشور به بيش از ۵ هزار نفر در اين هفته برسد. نگراني اصلي که ۲۵ پاسخ دهنده ابراز داشتند اين بود که بازي‌هاي تابستاني منجر به گسترش بيشتر ويروس شود.
همچنين ۱۸ نفر نگران اين بودند که خودشان به کرونا مبتلا شوند. ۱۵ نفر از پاسخ دهندگان هم عدم حمايت از سوي مردم را به عنوان نگراني خود اعلام کردند.
۱۴ ورزشکار المپيکي فقدان مسابقات و فرصت‌هاي ناکافي آموزشي را براي آمادگي در بازي‌ها ذکر کردند. همين تعداد نگران بودند که اگر اين بازي‌ها ادامه پيدا کند به دليل عدم حضور رقبا، به رويدادي تبديل نمي‌شود که در آن ورزشکاران قادر به رقابت براي رسيدن به شماره يک جهان هستند.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره