فارس/ دارنده مدال برنز کشتي آزاد جهان گفت: واقعاً نميدانم از نظر آمادگي در چه شرايطي هستم، اما به عنوان يک سرباز در خدمت تيم ملي هستم.
حسن رحيمي درباره شرايط آمادگياش براي حضور در جام جهاني کشتي آزاد گفت: چند روز ديگر بايد در جام جهاني روي تشک بروم، زحمات زيادي کشيدهام و با تمام وجود کشتي ميگيرم.
وي ادامه داد: واقعاً نميدانم از نظر آمادگي در چه شرايطي هستم، اما به عنوان يک سرباز در خدمت تيم ملي هستم. به خاطر آبروي خودم و تيم ملي هم که شده بايد بهترين کشتيهايم را بگيرم چون هيچ وقت شکست را دوست نداشتم.
دارنده مدال برنز کشتي آزاد جهان گفت: به جام جهاني به عنوان ميداني تدارکاتي نگاه ميکنم تا با کشتي گرفتن با حريفان خارجي آمادگي مناسبي پيدا کنم چون هدف اصلي حضور موفق در مسابقات جهاني است.
رحيمي درباره ترک اردوي تيم ملي کشتي آزاد گفت: موضوع به صورتيکه منعکس شد، نبود، بلکه با اجازه کادر فني چند روز مرخصي گرفتم و برگشتم. کمي به استراحت نياز داشتم و حالا از نظر روحي شرايط بهتري پيدا کردم و با توان بيشتري در تمرينات حاضر ميشوم.