خبر خوب گلمحمدی برای پرسپولیسیها

فارس/ سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با وجود لجبازي وکيل بوديمير تا ۳ روز ديگر پنجره نقل و انقالاتي مان باز مي شود.
يحيي گلمحمدي درباره اينکه آيا سيد جلال حسيني جزو بهترين بازيکنان بالاي ۳۵ سال ليگ است، اظهار داشت: اسم سيد جلال حسيني را بايد از بين بهترين بازيکنان بالاي ۳۵ سال ليگ خط زده و وي را جزو بهترين بازيکنان ليگ قرار بدهيم زيرا عملکرد خيلي خوبي در اين فصل داشته و قطعا بهترين بازيکن بالاي ۳۵ سال است.
وي درباره دليل متمرکز بودن بازيکناني مثل سيد جلال حسيني روي کارهاي فني گفت: وي ويژگي هاي يک بازيکن خيلي خوب و حرفه اي را دارد. وقتي ساعت ۱۲ تمرين داريم، ساعت ۱۰ يا ۱۰:۳۰ به محل تمرين مي آيد و کارهايش را انجام مي دهد. خيلي خوب و با انگيزه در تمرينات حاضر مي شود.
سرمربي پرسپوليس افزود: بدنش را هم خيلي خوب نگه داشته و به خودش مي رسد. اگر بازيکني شرايط خوب و حرفه اي داشته باشد ۳۹ سال براي فوتبال بازي کردنش سني نيست.
گل محمدي درباره اينکه به نظر مي رسد گلزني کاپيتان پرسپوليس بخشي از تاکتيک اين تيم هم شده است، عنوان کرد: وي بيشتر گل هايش را از روي ضربات ايستگاهي به ثمر رسانده و مقابل سايپا از همين طريق گلزني کرد. حسيني موقعيت سازي مي کند و مي داند توپ کجا فرود مي آيد. در تمرين هم براي ضربات ايستگاهي وقت زيادي گذاشته مي شود.
وي افزود: نفراتي که قرار است در بخش تهاجمي کار کرده و ضربات ايستگاهي را بزنند خوب کار مي کنند.
تمام بچه ها در گلزني سهيم هستند اما سيد جلال شم گلزني هم دارد. امسال و سال هاي گذشته هم گل هاي زياد و حساسي براي ما و مربيان ديگر پرسپوليس به ثمر رسانده است.
سرمربي پرسپوليس درباره زمان باز شدن پنجره نقل و انقالاتي پرسپوليس توضيح داد: احتمال مي دهم پنجره ما از سه روز ديگر باز شود. مبلغ طلب بوديمير را پرداخت کرده ايم اما وکيلش لجبازي مي کند و براي تاييد دريافت پولش به فيفا نامه نمي زند. به نظر مي رسد مشکلات قبلي دليل اين اذيت کردن ها باشد.
گل محمدي تصريح کرد: ما به فيفا نامه زده ايم و آنها هم به وکيل بوديمير نامه زده اند که اگر تا ۳ روز ديگر نامه ندهيد به اين معني است که پول را دريافت کرده ايد. اميدواريم اين مشکل حل شود. زمان اتمام محروميتش مي تواند فعاليت ورزشي اش را شروع کند.
وي درباره اينکه آيا عيسي آل کثير بايد پس از اتمام محروميتش به تمرينات پرسپوليس بازگردد، گفت: ۳-۲ بار براي حضور وي در تمرينات نامه زده ايم زيرا به عنوان يک بازيکن حرفه اي نياز به حضور در تمرين دارد اما متاسفانه قبول نکردند حتي با ما تمرين کند.
سرمربي پرسپوليس درباره اينکه آيا اين باشگاه با شهريار مغانلو به توافق قطعي رسيده گفت: صحبت هايي با وي داشته ايم اما در مرحله اي نيست که زياد اميدوارم باشيم. متاسفانه مشکلات مالي وجود دارد که سعي مي کنيم برطرف شود. مغانلو جزو گزينه هاي ما بوده اما جذبش به وضعيتي بستگي دارد که به وجود مي آيد. فکر مي کنم احتمال اينکه در ۲ روز آينده خبرهاي خوبي از وي برسد وجود دارد.
گل محمدي افزود: در هر صورت ما بايد در چهار جام شرکت کنيم. اکنون ليگ را پيش رو داريم. در ادامه هم بايد در جام حذفي، ليگ قهرمانان آسيا و سوپرجام بازي کنيم. قطعا با توجه به فشردگي و حساسيت مسابقات بايد تيم را تقويت کنيم. در صدد هستيم در روزهاي باقي مانده تا پايان نقل و انتقالات بازيکن جذب کنيم. به تقويت شدن در خطوط مختلف احتياج داريم.
وي درباره احتمال جذب بازيکناني به جز شهريار مغانلو گفت: مشغول رايزني هستيم اما جذب بازيکن باکيفيت با توجه به قرارداد داشتن آنها با تيم هاي ديگر سخت است. بايد منتظر مانده و ببينيم چه اتفاق هاي رخ مي دهد.
سرمربي پرسپوليس در ادامه گفت و گو با برنامه شب هاي فوتبالي درباره اينکه آيا باشگاه پرسپوليس براي جذب امين قاسمي نژاد با اين بازيکن و شهرخودرو صحبت کرده است، گفت: در اين مورد هيچ صحبتي نداشته ايم.
گل محمدي درباره مشکلات مالي تيم پرسپوليس و ميزان پرداختي به بازيکنان عنوان کرد: به جز مشکلات مالي پرونده هاي زيادي درباره شکايت بازيکنان خارجي و داخلي داشته ايم که بودجه و درآمد باشگاه صرف تسويه با اين نفرات شده است. اتفاق خوبي که براي ما افتاد تسويه مطالبات سال هاي گذشته بازيکنان از سوي مديران باشگاه است. براي امسال هم ۲۰ درصد قراردادها پرداخت شده و فکر مي کنم تا فردا هم ۱۰ درصد ديگر پرداختي داشته باشند.
وي افزود: البته برخي مشکلات انگيزشي هم وجود دارد. از رده نهم جدول خود را به صدر نشيني رسانديم اما شايد باورتان نشود که هزار تومان هم پاداش نگرفته ايم. از اين بابت هيچ پولي دريافت نکرده ايم اما با تمام آن مشکلات به مديران باشگاه و اعضاي هيأت مديره اطمينان کامل داريم. هيچ دليلي هم براي اعتراض به عدم پرداختي ها نيست.
سرمربي پرسپوليس تصريح کرد: بازيکنان سختي زيادي را متحمل شدند اما صبر و تحمل آنها براي باشگاه و هواداران قابل ستايش و ستودني است.
گل محمدي درباره کنترل مشکلات پرسپوليس پس از ديدار فينال ليگ قهرمانان آسيا توضيح داد: پس از صعود ما به فينال مشکلات زياد و عجيب و غريبي به وجود آمد. از فرداي روزي که به فينال رسيديم مشکلات و حواشي شروع شد و بعد از آن هم ادامه يافت. اتفاق هاي رخ داده در شأن و شخصيت باشگاه ما نبود اما سعي داريم آن روزهاي خيلي بد را فراموش کنيم.
وي تصريح کرد: با آمدن سميعي آرامش خاصي بر اين حاکم و پس از حضور صدري در باشگاه هيات مديران پرسپوليس يکدست و هماهنگ شد که اين امر به ايجاد جوي مناسب خيلي کمک کرد. در آن روزهاي سخت تنها چيزي که خيلي به ما انگيزه مي داد حمايت هواداران بود که با وجود نگراني شان هيچ وقت به بازيکنان حس نااميدي نداشتند.
سرمربي پرسپوليس افزود: تا آخرين لحظه با حمايت و پشتيباني شان به همه ما دلگرمي دادند و از تک تک آنها تشکر مي کنم. خيلي ها حتي در برنامه زنده تلويزيوني سعي کردند ما را به حاشيه بکشانند اما سعي کرديم از حواشي دوري کنيم اما خوشبختانه تمرکز ما روي تيم، تمرين و مسابقات مان بود. پس از جو خوب مديريتي که در باشگاه حاکم شد بازيکنان هم اصلي ترين عامل اين موفقيت ها بودند.
گل محمدي ادامه داد: بازيکنان با تمام وجود کار و تلاش کرده و پا پس نکشيدند. هرچند بازي عقب افتاده داشتيم اما وقتي ۱۲-۱۰ امتياز عقب باشيد رسيدن به لباس جدول خيلي سخت است. با وجود کار بزرگي که انجام داديم کارمان تازه شروع شده و حفظ اين جايگاه سخت تر است. حمايت هواداران هميشه کنار ما است اما سعي کرديم به دور از حاشيه کارمان را انجام بدهيم. تمام سعي و تمرکز کادرفني، بازيکنان و مديران باشگاه اين است که موفقيت ها را ادامه بدهيم.
وي درباره احتمال جدايي آرمان رمضاني از پرسپوليس گفت: همه چيز به اين بستگي دارد که بتوانيم چه بازيکني جذب کنيم. در حال حاضر ليست ورود و خروجي نداريم و بايد ديد در روزهاي آينده چه اتفاقي مي افتد. پس از آن تصميم گيري مي کنيم.