انتقامگیری دو جانبه!

آخرين خبر/ نساجي که موفق شد در جام حذفي سايپا را در ضربات پنالتي از پيش رو بردارد حالا در هفته هجدهم ميزبان نارنجيپوشان است.
به گزارش فوتبالي، شاگردان ابراهيم صادقي در برابر نساجي از رقابتهاي جام حذفي کنار رفتند و مجدداً بايد در رقابت هاي ليگ برتر با نساجي در ورزشگاه وطني ديدار کنند و به فکر انتقام گيري هستند.
از اين طرف نساجي در سه سال گذشته موفق نشده سايپا را در ليگ شکست دهد و به نوعي آنها هم به دنبال انتقام هستند. در سه سال گذشته نساجي دو تساوي و سه شکست مقابل سايپا داشته وآنها در دور رفت امسال نيز يک بر صفر بازي را به نارنجي پوشان واگذار کردند. حال بايد ديد که کدام يک از اين دو تيم موفق به انتقام گيري مي شوند؟
بازيکناني مثل حامد شيري، ايوب کلانتري و سعيد بيگي بازيکنان مشترک اين دو تيم محسوب مي شوند.
ساکت الهامي و بازيکنان جديدي که جذب نساجي شدند جان تازهاي به اين تيم بخشيدند و بايد ديد اين تيم چه زماني خودش را از انتها جدول جدا مي کند.