سایهروشن دیدار تدارکاتی تیم ملی ایران

ميزان/ تصميم کادر فني سوريه شانس بازي تدارکاتي جديتر را از مليپوشان کشورمان گرفت.
تيم ملي فوتبال ايران بعد از حضور اسکوچيچ دو بازي دوستانه را در سال گذشته برگزار کرد؛ بوسني و ازبکستان. در همين حال بعد از تعويق رقابتهاي مقدماتي جام جهاني به خاطر شيوع کرونا، از خرداد ماه امسال در بحرين (به صورت متمرکز) ادامه بازيها برگزار ميشود. بازيهاي پرفشاري که در گرماي منامه بايد مقابل حريفان اصلي کشورمان، بحرين و عراق انجام شود و تکليف تيمهاي صعود کننده به مرحله بعد انتخابي جامجهاني را مشخص کند.
با اين وجود، اسکوچيچ در حالي بايد تيمش را آماده اين رويداد کند که شيوع کرونا، انجام بازيهاي دوستانه را با مشکلاتي جدي روبهرو کرده است و سفر ميان کشورها به سختي انجام ميشود. در اين شرايط تيم ملي سوريه براي سومين بازي دوستانه تيم ملي انتخاب شد تا به عنون صدرنشين گروه A مقدماتي جام جهاني حريف تمريني خوبي براي تيم ملي باشد. با اين همه تصميم کادرفني سوريه، فرصت بازي دوستانه جديتري را از تيم ملي ايران گرفت.
در همين راستا نادر داود مربي تيم فوتبال سوريه بعد از بازي دوستانه مقابل ايران گفت: «در اين بازي کسب تجربه کرديم و پنج - شش بازيکن را از تيم المپيک آورديم که بازيهاي رسمي نداشتند. اين بهترين فرصت براي شناسايي بازيکنان جديد بود.» با نگاهي به صحبتهاي مربي و بازيکن سوريه در نشست خبري کاملاً ميتوان به آنها حق داد که با توجه به اينکه از صعود خودشان به مرحله بعد انتخابي جام جهاني مطمئن هستند به بازيکنان جوانتر فرصت بدهند.
شايد بهتر بود قبل از برگزاري بازي دوستانه با سوريه و در جريان توافق ميان مسئولان فوتبال دو کشور، تاکيد شود که سوريها با بازيکنان اصلي خود به اين ميدان گام بگذارند و حداقل يک نيمه، محک جديتري داشته باشيم.
در هر حال بايد فرصت بدست آمده را غنيمت شمرد و با تمام قوا براي رويدادهاي پيش رو آماده شد تا از کورسوي اميد باقيمانده براي صعود به مرحله بعد انتخابي جام جهاني به بهترين شکل استفاده کرد.