نماد آخرین خبر

غول‌کشی یاران عبادی‌پور/ میلاد درخشید

منبع
ايسنا
بروزرسانی
غول‌کشی یاران عبادی‌پور/ میلاد درخشید

ايسنا/ تيم اسکرا با درخشش ملي پوش ايران توانست مدعي شماره يک لهستان را شکست دهد.
تيم اسکرا با درخشش ملي پوش ايران توانست مدعي شماره يک لهستان را شکست دهد.
بازي دوم مرحله نيمه نهايي واليبال پلاس ليگا لهستان برگزار شد که در مهمترين رقابت تيم اسکرا بلخاتوف به مصاف زاکسا رفت.
اين رقابت در حالي پيگيري شد که در بازي اول تيم زاکسا توانسته بود با نتيجه قاطع ۳ بر صفر به پيروزي برسد و درصورت پيروزي در بازي دوم مي توانست به راحتي به فينال اين رقابت ها صعود کند.
تيم اسکرا که از حضور ميلاد عبادي پور بهره مي برد در بازي دوم به حريف باج نداد و در يک بازي بسيار زيبا توانست حريف قدرتمند خود را با نتيجه ۳ بر يک شکست دهد. چهار ست اين ديدار به ترتيب با نتايج ۳۱ بر ۲۹، ۱۷ بر ۲۵، ۲۷ بر ۲۵ و ۲۵ بر ۲۰ به سود اسکرا به پايان رسيد تا کار صعود به بازي سوم کشيده شود.
ميلاد عبادي پور ملي پوش ايران که براي اسکرا بازي مي کند در اين رقابت عملکرد خوبي داشت و توانست ۱۶ امتياز براي تيمش به دست بياورد و جزو بازيکنان تاثيرگذار اين تيم باشد.

زاکسا مدعي شماره يک قهرماني پلاس ليگا لهستان و فيناليست ليگ قهرمانان اروپاست.
دو تيم روز يک شنبه ۲۲ فروردين در بازي سوم رو به روي يک ديگر قرار خواهند گرفت و هر تيم در صورت پيروزي به فينال اين ليگ صعود خواهد کرد.
در ديگر ديدارهاي مرحله نيمه نهايي پلاس ليگا، تيم ياستربسگي ويگل با دو پيروزي پياپي برابر وروا ورشو به عنوان نخستين تيم به ديدار نهايي اين ليگ راه يافت.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره