پاس بینظیر کروس در لیگ اروپا هم تکرار شد

آخرين خبر/ سايت فوتبالي نوشت: در بازيهاي مرحله يک چهارم نهايي رقابتهاي ليگ اروپا، در بازي ميان منچستريونايتد و گرانادا، مارکوس رشفورد روي پاس زيباي ويکتور ليندلوف موفق شد گل اول شياطين سرخ را به ثمر برساند. اين گل کمک زيادي به منچستر يونايتد براي صعود به دور بعدي رقابت ها خواهد کرد اما نکتهاي که در اين گل وجود دارد، پاس زيباي ليندلوف است.
توني کروس در بازي رئال مادريد و ليورپول، پاس گل زيبايي را به وينيسيوس جونيور داد که اين پاس گل بسيار مورد تمجيد قرار گرفته و به نوعي رئال مادريد را در مسير پيروزي در بازي حساس مقابل ليورپول قرار داد چرا که گل اول در هر بازي خيلي مهم است و کروس هم با پاس زيباي خود باعث به ثمر رسيدن گل اول رئال مادريد شد.
اکنون ويکتور ليندلوف هم به همان سبک به رشفورد پاس گل داد و باعث شد تا يکي از صحنههاي ليگ قهرمانان اروپا در ليگ اروپا هم تکرار شود.
توني کروس با پاس گل خود به وينيسيوس جونيور تمجيد ها را بر انگيخته بود و اکنون در ليگ اروپا هم تقريبا همان صحنه تکرار شد و ليندلوف از زمين خودي با پاسي بلند، رشفورد را در موقعيت تک به تک قرار داد و او هم با استپي خوب، کار را تمام کرد.