نماد آخرین خبر

پرسپولیس و عذرخواهی‌های متوالی!

منبع
مهر
بروزرسانی
پرسپولیس و عذرخواهی‌های متوالی!

مهر/ پست جنجالي اينستاگرام باشگاه پرسپوليس همچنان براي اين تيم تبعات دارد تا عذرخواهي متوالي مسئولان کشور و تيم را به همراه داشته باشد.
صفحه اينستاگرام باشگاه پرسپوليس هنگام سفر اين تيم به کشور هند براي برگزاري بازي‌هاي گروه پنجم ليگ قهرمانان ۲۰۲۱ آسيا پستي را منتشر کرد که تعجب همگان را در ايران و هندوستان به همراه داشت.
پستي درباره تاريخ دو کشور که شکايت رسمي فدراسيون فوتبال هند به AFC را به همراه داشت.
اتفاقي که بلافاصله با عذرخواهي مسئولان باشگاه پرسپوليس نيز همراه بود اما باعث نشد تا خشم هندي‌ها فروکش کند.
اينستاگرام باشگاه پرسپوليس بطور کامل در اختيار کارگزار برند سرخپوشان قرار دارد. مديران پرسپوليس نيز که همه چيز را به آنها واگذار کرده‌اند چاره‌اي جز تبعيت از پيمانکار خود نداشتند.
قراردادي که قرار بود به سود کارفرما (باشگاه پرسپوليس) باشد اما به ضرر آنها شد.

باشگاهي که حتي حق ندارد عکس‌هاي تمرين و بازي‌هاي خود را نيز به راحتي در اختيار رسانه‌ها قرار دهد و مجبور است از قرارداد خود با کارگزار تبعيت کند اين روزها درگير عذرخواهي‌هاي متوالي از مسئولان فدراسيون هند است.
از محمد جواد ظريف وزير امور خارجه ايران که پيگير اين موضوع شده تا عذرخواهي امروز ابراهيم شکوري معاون اجرايي باشگاه پرسپوليس که نشان مي‌دهد هندي‌ها به راحتي حاضر به گذشت از پست اينستاگرامي اکانت رسمي باشگاه پرسپوليس نيستند.


 ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره