نماد آخرین خبر

ستاره‌ای که یک تنه پپ را به فینال رساند

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ستاره‌ای که یک تنه پپ را به فینال رساند

ورزش 3/ رياض محرز، ستاره الجزايري منچسترسيتي نقش اول صعود تيمش به فينال ليگ قهرمانان بود.
منچسترسيتي که در ديدار رفت با نتيجه 1-2 در خانه پاري سن ژرمن به پيروزي دست يافته بود، امشب نيز با دو گل نماينده فرانسه را مغلوب کرد تا صعودي مقتدرانه و آسان به فينال ليگ قهرمانان داشته باشد. رياض محرز بهترين بازيکن زمين بود و دو بار موفق به باز کردن دروازه کيلور ناواس شد.
اين ستاره الجزايري در دقيقه 11 و به صورت اتفاقي در گوشه سمت راست محوطه صاحب موقعيت شد و با يک ضربه زميني و دقيق از بين پاهاي ناواس گل اول را وارد دروازه حريف بکند. اما در دقيقه 60 اين بار روي پاس زميني و دقيق فيل فودن بود که رياض محرز با جايگيري دقيق و يک ضربه محکم به طاق دروازه گل دوم تيمش را نيز به ثمر رساند. گفتني است رياض محرز در ديدار رفت نيز با نواختن يک ايستگاهي تماشايي گل برتري تيمش را وارد دروازه پاري سن ژرمن کرده بود.
حالا رياض محرز بعد از ساديو مانه در فصل 18-2017 تبديل به دومين بازيکني است که در هر دو ديدار نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا براي يک باشگاه انگليس گلزني کرده است. همچنين رياض محرز با پيشي گرفتن از ياسين براهيمي با 1- گل بهترين گلزن الجزايري در تاريخ ليگ قهرمانان اروپا شد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره