علیآبادی: در IOC نمایندهای نداریم که حرف ما را بزند
فارس
بروزرسانی
فارس/ رئيس کميته ملي المپيک گفت: متأسفانه در IOC نمايندهاي نداريم. هاشميطبا را هم که ميتوانست حرف ما را در کميته بينالمللي المپيک بزند، ناباورانه از دست داديم.
محمد عليآبادي رئيس کميته ملي المپيک درباره جلسه کارگروه عدم حذف کشتي از المپيک گفت: اين موضوع بحث امروز و ديروز نيست و تقريباً از دهه 90 ميلادي زمزمههاي آن به گوش ميرسيد.
وي ادامه داد: کشتي هويت ورزش ما و المپيک است و طبيعي است که کشورهايي که جايي در کشتي ندارند، به دنبال حذف آن باشند، اما ما بايد به کمک کشورهاي صاحبنفوذ و بزرگ دنيا مانند روسيه، آمريکا، ترکيه، آلمان، مصر، کوبا و ساير کشورهاي تأثيرگذار که طرفداران زيادي در کشتي دارند و جمعيت زيادي را به خود جلب کردهاند، مانع اين موضوع شويم.
رئيس کميته ملي المپيک گفت: کشتي، ورزشي ابداعي نيست و هويتي چالشي دارد و در رگ و خون تکتک انسانها وجود دارد. 187 کشور عضو فيلا هستند که بايد از اين پتانسيل به بهترين شکل استفاده کنيم.
عليآبادي با بيان اينکه بعد از اين خبر، سريعاً اقدام کرديد، گفت: از صاحبنظران و قهرمانان ملي براي همانديشي دعوت کرديم، اين موضوع به تنهايي و با سعي و تلاش ما قابل تغيير نيست و نياز به همکاري ساير کشورها داريم. متأسفانه در IOC نمايندهاي نداريم. هاشميطبا را هم که ميتوانست حرف ما را در کميته بينالمللي المپيک بزند، ناباورانه از دست داديم. از تمام مسئولان تقاضا ميکنم هر کرسي بينالمللي هر چند کوچک را که در مجامع بينالمللي داريم، حفظ کنيم.
رئيس کميته ملي المپيک تصريح کرد: رؤساي کميتههاي المپيک بعضي از کشورها در جام جهاني حضور پيدا خواهند کرد و با آنها رايزني ميکنيم. براي 187 کشوري که عضو فيلا هستند هم نامهنگاري خواهيم کرد و اهميت کشتي را يادآوري ميکنيم تا اين رشته را در المپيک نگه داريم.
عليآبادي درباره غيبت حميد سجادي در نشست کارگروه جلوگيري از حذف کشتي از المپيک گفت: رغبتي به عنوان نماينده وزارت ورزش و جوانان در اين جلسه حضور داشت.
وي در پاسخ به اين سؤال که چقدر اميدواريد از حذف کشتي از المپيک جلوگيري شود، گفت: نااميد نيستيم و تمام سعي خود را با تمام وجود به کار خواهيم بست.
عليآبادي در مورد اينکه وزارت ورزش و جوانان با وجود اينکه ميگويد نمايندهاي در انتخابات کميته ملي المپيک نخواهد داشت، اما اصرار به برگزاري هرچه سريعتر اين انتخابات دارد، گفت: من بيگناهم!