ادامه جنگ رسانهای النصر با الهلال برای بازی با استقلال در تهران

مهر/ رئيس باشگاه النصر عربستان تاکيد کرد که ميزباني از تيم تراکتور در ليگ قهرمانان آسيا حق النصر است و اين باشگاه مسئول حضور الهلال در تهران براي بازي با استقلال نيست.
«مسلي آل معمر» که بعد از ورود وزارت ورزش عربستان در پي تخلفات شديد مالي، اداري و حقوقي به جاي «صفوان السويکت» رئيس باشگاه النصر شده است، در تازهترين گفتگوي خود بر حق ميزباني اين باشگاه از تراکتور در شهر رياض تاکيد کرد.
آل معمر در يک مصاحبه تلويزيوني گفت: باشگاه النصر به حق خود براي ميزباني از تراکتور در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه مرسول پارک رياض پايبند است.
وي تاکيد کرد که النصر مسئول بازي الهلال عربستان با استقلال ايران در تهران نيست.
طبق آيين نامه کنفدراسيون فوتبال آسيا، تيم النصر عربستان در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا بايد در رياض از تراکتور ايران ميزباني کند و الهلال در تهران ميهمان استقلال ايران باشد. هرچند کنفدراسيون آسيا هنوز به صورت رسمي نحوه و محل برگزاري مسابقات مرحله يک هشتم را تعيين نکردهاند، اما النصري ها قصد دارند اين آيين نامه را به هر شکل ممکن اجرا کنند تا کار راحتتري براي بازي با نماينده ايران داشته باشند.
مسئله اين است که در صورت اجراي اين قانون، الهلال، ديگر تيم عربستاني بايد در تهران به مصاف استقلال برود و همين موضوع جدال رسانهاي را بين مديران و هواداران دو باشگاه در پي داشته است.