نماد آخرین خبر

جنجال زمین فوتسال در مسابقات انتخابی جام‌جهانی قاره آسیا

منبع
مهر
بروزرسانی
جنجال زمین فوتسال در مسابقات انتخابی جام‌جهانی قاره آسیا

مهر/ حضور چهار تيم آسيايي در مرحله انتخابي جام جهاني فوتسال در امارات باعث شد اين چهار تيم هزينه پاک کردن خطوط اضافه سالن را هم پرداخت کنند!
مسابقات انتخابي جام جهاني در قاره آسيا از روز ۳۰ ارديبهشت تا ۴ خرداد به ميزباني سالن خورفکان امارات برگزار مي‌شود.
در اين مرحله از مسابقات، تايلند به مصاف عراق مي‌رود و ويتنام با لبنان بازي مي‌کند. دو تيم برنده بازي رفت و برگشت اين مسابقات، به تيم‌هاي ايران، ژاپن و ازبکستان اضافه مي‌شوند و سهميه جام جهاني فوتسال را کسب مي‌کنند.
تايلند، عراق، ويتنام و لبنان در حال حاضر اردوي آماده سازي خود را در امارات دنبال مي‌کنند.
هزينه ۲ هزار دلاري براي پاک کردن خطوط زمين
يکي از مسائلي که اعتراض تيم فوتسال تايلند را در امارات در پي داشت، خطوط بسيار زياد و در هم سالن خورفکان بود. اين سالن چند منظوره علاوه بر فوتسال، پوشش دهنده مسابقات و تمرينات ساير رشته‌ها از جمله بسکتبال و واليبال هم مي‌باشد.

درخواست تايلند باعث شد کنفدراسيون فوتبال آسيا راهکاري را پيش پاي هر چهار تيم بگذارد و از آنها بخواهد خودشان هزينه پاک کردن خطوط را پرداخت کنند. فدراسيون امارات هزينه پاک کردن خطوط و کشيدن مجدد آن بعد از اتمام مسابقات انتخابي را ۸ هزار دلار برآورد کرد و AFC تاکيد کرد هر کدام از چهار تيم بايد ۲ هزار دلار بپردازند.

اعتراض رسانه‌هاي تايلند و هشدار امارات
اين موضوع باعث اعتراض رسانه‌هاي تايلند به امارات شد. برخي از مطبوعات تايلند اعتقاد دارند که امارات مسئوليت خود را درست و کامل انجام نداده است و اين سئوال را طرح کرده‌اند که چرا امارات هزينه‌هاي ميزباني را به درستي نمي‌پردازد. حتي بعضي از هواداران فوتسال در تايلند، امارات را «خسيس» معرفي کرده‌اند.

انتشار گسترده گزارش تايلندي‌ها، انتقاد اماراتي‌ها را در پي داشته است. به گزارش سايت «alothethao» ويتنام، به تايلندي‌ها بابت اطلاعات نادرست هشدار داده و از تيم فوتسال تايلند خواست تا اطلاعاتي که در رسانه‌هاي اين کشور منتشر شده است را اصلاح کند. بعضي از کانال‌هاي خبري تايلند مجبور شدند پست‌هاي مربوط به اين ماجرا را حذف کنند.
هزينه برگزاري با خود کشورها است
نماينده فدراسيون فوتبال ويتنام که در امارات حضور دارد اعلام کرد امارات در واقع ميزبان مرحله پلي آف جام جهاني فوتسال در آسيا نيست و اين کشور صرفاً نقش حمايتي و پشتيباني را دارد زيرا هيچکدام از چهار کشوري که در اين مرحله به ميدان مي‌روند، شرايط ميزباني را نداشتند. امارات محدوديتي براي قرنطينه تيم‌ها ندارد و از نظر امکانات هم آماده بود.
AFC بعد از رايزني با مارات تصميم گرفت محل ميزباني اين مسابقات را در امارات تعيين کند ولي تمام هزينه‌هاي مربوط به حمل و نقل، خوراک، هتل و… بر عهده تيم‌ها است براي همين امارات تعهدي براي اصلاح زمين ندارد.
فيلمبرداري مخفيانه از بازي تايلند و فرار متهم!
دو روز پيش تيم ملي فوتسال تايلند در ديداري تدارکاتي در امارات به مصاف تيم اين کشور رفت و با يک گل پيروز شد. طبق ادعاي سايت alothethao، يک نفر در سالن، مشغول فيلمبرداري از بازي بوده است و پس از آنکه مسئولان سالن متوجه وي مي‌شوند، از سالن متوالي مي‌شود. عکسبرداري و فيلمبرداري به جز براي خبرنگاران داخل سالن براي فرد ديگري مجاز نيست.

‌ديدار دوستانه عراق با ويتنام در امارات 


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره