برتری در الکلاسیکو؛ سهگانه بارسلونا تکمیل شد

ورزش 3/ تيم زنان بارسلونا با بازگشتي بزرگ موفق شد در ال کلاسيکو و در حضور 2739 تماشاگر، رئال مادريد را مغلوب بکند.
بر خلاف تيم مردان، تيم زنان بارسلونا در اين فصل عملکرد فوق العاده اي داشته و اخيرا موفق به فتح ليگ قهرمانان اروپا و البته سه گانه شده است. تيم زنان بارسلونا امروز در شرايطي موفق به کسب پيروزي 2-3 برابر رئال مادريد شد که پيش از اين قهرماني اين تيم در ليگ مسجل شده بود و اين مسابقه براي آنها حکم تشريفاتي داشت.
رئال مادريد بازي را بهتر آغاز کرد و در ثانيه 9 توسط پريسيلا به گل رسيد، اما بارسلونا خيلي زود در صدد جبران برآمده و در دقيقه دوم توسط برونا ويلامالا به گل تساوي دست يافت. رئال مادريد حملات خود را در ادامه داد و اين اوهاله بود که در دقيقه 38 موفق به زدن گل دوم هم شد تا اين تيم با برتري 1-2 راهي رختکن شود.
اما بارسلونا در نيمه دوم تيمي متفاوت نشان داده و با گل هاي مارتا تورخن در دقيقه 63 و پاتري گيخارو در دقيقه 73، دست به بازگشتي بزرگ زده و در ديداري که دو بار عقب افتاده بود، در نهايت با نتيجه 2-3 پيروز شد. بارسلونا چندي قبل با کسب برتري مقتدرانه برابر چلسي در فينال ليگ قهرمانان اروپا موفق به کسب عنوان قهرماني شده بود و حالا با کسب پيروزي برابر رئال مادريد، شيريني اين فصل درخشان را براي خود دو چندان کرد.