نماد آخرین خبر

یکصدایی ملی‌پوشان برای شکست بحرین

منبع
تسنيم
بروزرسانی
یکصدایی ملی‌پوشان برای شکست بحرین

تسنيم/ بازيکنان تيم ملي فوتبال کشورمان در آستانه ديدار با بحرين و در آخرين تمرين برگزار شده براي پيروزي در اين بازي يکدل و يکصدا شدند.
 به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، آخرين تمرين تيم ملي فوتبال پيش از ديدار مقابل بحرين از ساعت 19 امروز (يکشنبه) به وقت محلي در ورزشگاه النجمه منامه در حالي برگزار شد که بازيکنان تمرينات شاداب و پرنشاطي را زير نظر کادر فني انجام دادند.
با توجه به اينکه تيم ملي فوتبال ايران در آستانه ديدار تيم ملي بحرين است، بازيکنان يکدست و يکصدا آماده پيروزي مقابل بحرين هستند. در طول تمرين، شادابي و نشاط حاکم بر وضعيت بازيکنان نشان از انگيزه بالا براي موفقيت در ديدار فردا شب مقابل بحرين مي‌داد. بر همين اساس تمرين امروز کار گروهي بود که توسط ملي‌پوشان انجام شد.
کادر فني در تمرين به دقت بازيکنان را آناليز کرده و در پي بهترين چيدمان و ارنج تيم بود تا با توجه به شرايط حريف، برترين‌ها را روانه ميدان کند.
اين تمرين در شرايطي برگزار شد که درجه هوا 34 درجه سانتيگراد و رطوبت هوا نيز 57 درصد بود.
آنطور که از تمرينات پيدا بود، به نظر مي‌رسد فردا شاهد بازي متفاوتي نسب به بازي هنگ‌کنگ از تيم ملي فوتبال ايران خواهيم بود.

ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و بحرين از ساعت 21 فردا برگزار مي‌شود.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره