اختلاف جدید رادوشوویچ با پرسپولیس بر سر آپشن ۱۸ هزار دلاری!

تسنيم/ بوژيدار رادوشوويچ براي بازگشت به تمرينات پرسپوليس، علاوه بر دريافت مطالباتش خواهان دريافت آپشن ۱۸ هزار دلاري قرارداد فصل گذشته خود نيز شده است.
«بوژيدار رادوشوويچ» دروازهبان کروات تيم پرسپوليس، پس از تعطيلي مسابقات ليگ با کسب اجازه از کادر فني سرخپوشان براي چند روزي راهي کشورش شد، اما با وجود پايان مدت مرخصي، تاکنون حاضر به بازگشت به تمرينات پرسپوليس نشده است.
رادوشوويچ که به دليل عدم دريافت مطالباتش از باشگاه دلخور است، تاکنون 47 درصد از قرارداد فصل جاري خود را دريافت کرده و به گفته مسئولان پرسپوليس به محض بازگشت به تمرينات 10 درصد ديگر قراردادش را نيز دريافت خواهد کرد، اما ظاهراً مشکل اصلي رادو مطالبات 100 هزار دلاري فصل گذشته و همچنين اختلاف بر سر بند 18 هزار دلاري آپشن قرارداد اين بازيکن است.
دروازهبان کروات پرسپوليس که فصل گذشته و پس از جدايي بيرانوند در مقطعي به عنوان دروازهبان اول اين تيم درون دروازه ايستاد، طِبقِ بندي در قراردادش در صورت رضايت کتبي کادر فني از عملکرد او 18 هزار دلار به عنوان آپشن دريافت ميکند. رضايتي که نه کالدرون در نيمفصل اول و نه گلمحمدي در نيمفصل دوم نامه آن را امضا نکردند و اکنون محل اختلاف باشگاه پرسپوليس با رادوشوويچ است. اين دروازهبان با وجود اينکه هيچکدام از سرمربيان فصل گذشته پرسپوليس اين نامه را امضا نکردهاند، اکنون براي بازگشت به تمرينات خواهان دريافت آپشن 18 هزار دلاري به علاوه مطالبات 100 هزار دلاري فصل گذشته خود است.
مديران باشگاه پرسپوليس در همين زمينه در حال مذاکره با رادوشوويچ براي بازگشت به تمرينات هستند و اميدوارند اين بازيکن هر چه زودتر به جمع سرخپوشان بازگردد. رادو که قراردادي سه ساله با پرسپوليس دارد، هفته گذشته نامه تهديد به فسخ قرارداد را به باشگاه ارسال کرد، اما تاکنون اقدامي براي فسخ رسمي قراردادش نداشته است.