جنجال بر سر مقایسه بازیکنان ایرانی و عراقی

آخرين خبر/ درگيري ماجد الخليفي و يونس محمود بر سر کيفيت بازيکن ايراني و عراقي جنجال به پا کرده است.
به گزارش فوتبالي، ماجرا از آنجا آغاز شد که ماجد الخليفي سردبير رسانه استاد الدوحه قطر و بازيکن سابق فوتبال قطر در مصاحبهاي از کيفيت بازيکنان ايراني تعريف کرده و گفته بود: بازيکن ايراني بهتر از بازيکن عراقي است و ايران و بحرين در خليج فارس بهترين بازيکنان را دارند .
اين صحبت ماجد الخليفي عکس العمل يکي از چهرههاي سرشناس فوتبال عراق را در پي داشته و يونس محمود کاپيتان سابق تيم ملي عراق که بين سالهاي 2002 تا 2016، 148 بازي ملي براي تيم کشورش انجام داده در پاسخ به صحبتهاي ماجد الخليفي گفته است: عراق در جام ملتهاي آسيا در سال 2015 ايران را شکست داد و در سال 2019 هم توانستيم دوباره از سد اين تيم بگذريم و به نظرم سطح دو تيم يکسان است.
اين صحبتها نه تنها در رسانههاي عراقي بازتاب زيادي پيدا کرد بلکه ماجد الخليفي هم در يکي از برنامههاي شبکه الکاس از کيفيت تيم عراق تعريف کرده و اين تيم را يکي از بهترين تيمهاي آسيا معرفي کرده است.