چه کسانی خبر برکناری مددی را در فضای مجازی پخش میکنند؟!

خبر ورزشي/ احمد مددي مسلما فکر نميکرد روزي معادلات مديريتي در استقلال به سمتي کشيده شود که هر روز اخبار برکناري او را در فضاي مجازي پخش کنند.
معادلات مديريتي در استقلال به هيچ وجه آن طور که مددي پيش بيني کرده بود، جلو نرفت. حرف هاي فرهاد مجيدي را يک بار ديگر از بالا تا پايين بخوانيد تا متوجه شويد که اوضاع استقلال تعريفي ندارد و حداقل اين که شرايط مالي باشگاه بحراني است.
مددي از اول هم مورد وثوق هيئت مديره استقلال نبود و حداقل اينکه يکي دو عضو هيئت مديره درست يا غلط با او زاويه داشتند اما بيانيه تند اعضاي هيئتمديره که هفته گذشته منتشر شد، نشان داد آتش زير خاکستر در استقلال گر گرفته و ديگر کاري از دست کسي ساخته نيست.
وزير ورزش هم مجبور شد در ماه هاي پاياني حضور خود بر مسند وزارت جلسه آشتيکنان تشکيل دهد. با اين حال همه مي دانند که اختلافات جدي تر از اين حرفاست که با يکي دو جلسه و با پادرمياني وزير ورزش حل شود.
نکته اينجاست که خود وزير هم کمافي سابق مورد انتقاد بخش زيادي از هواداران استقلال قرار دارد. آنچه در روزهاي گذشته شاهد بوديم اين بود که عده اي در فضاي مجازي مدام مشغول منتشر کردن خبر برکناري احمد مددي هستند و هر روز اين خبر را با آب و تاب منتشر مي کنند. پيدا کردن اينکه چه کساني چنين اخباري را از طريق فضاي مجازي به خرد هواداران استقلال مي دهند، کار سختي نيست.
آنچه مسلم است مددي حتي اگر بخواهد در دولت جديد هم بماند و به عنوان مديرعامل در استقلال کار کند، روزهاي بسيار سختي را پيش رو خواهد داشت. روزهايي به مراتب سختتر از دوراني که رئيس او يعني احمد سعادتمند مدير عامل باشگاه بود و مددي نقش معاون را ايفا ميکرد.