واکنش خبرنگار بحرینی به بیاخلاقی تماشاگران مقابل ایران!

مهر/ در آستانه ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و بحرين، ليث نوبري پيشکسوت فوتبال کشورمان با يک خبرنگار بحريني دچار درگيري رسانهاي شد.
تيمهاي ملي فوتبال ايران و بحرين از ساعت ۲۱ امروز دوشنبه در شهر منامه به مصاف هم خواهند رفت. اين بازي در چارچوب دور برگشت مسابقات انتخابي جام جهاني ۲۰۲۲ قطر و انتخابي جام ملتهاي ۲۰۲۳ آسيا است.
کسب پيروزي در اين مسابقه براي هر دو تيم حياتي است و بدون شک تا حد زيادي معادلات جدول گروه C اين رقابتها را تعيين ميکند.
در آستانه اين مسابقه، ليث نوبري پيشکسوت فوتبال ايران که به زبان عربي مسلط بوده و از کارشناسان ثابت شبکههاي عربي زبان محسوب ميشود، با يک خبرنگار بحريني به خاطر اقدامات اين کشور دچار درگيري رسانهاي شد.
برنامه عراقي «سوپر» پيش از اين بازي به صورت اينترنتي با دو کارشناس از عراق، ليث نوبري از ايران و «حسين الدرازي» خبرنگار بحريني ارتباط گرفت.
نوبري در گفتگوي خود با اين برنامه از کنفدراسيون فوتبال آسيا به خاطر دادن ميزباني گروه C به بحرين انتقاد کرد. وي سپس اقدام تماشاگران بحرين در بازي رفت و هنگام پخش سرود تيم ملي ايران در شهر منامه را محکوم کرد و آنرا حرکت «غيراخلاقي» دانست.
اين پيشکسوت فوتبال ايران سپس تاکيد کرد که ايران، بحرين را در خانه خودش شکست خواهد داد.
در ادامه حسين الدرازي خبرنگار بحريني به شکل عجيبي به اظهارات ليث واکنش نشان داد و گفت: اگر بخواهيم در مورد اقدامات غيراخلاقي تماشاگران ايراني صحبت کنيم، به چند جلد کتاب نياز است!
اين خبرنگار همچنين بازي دو تيم ايران و بحرين را حماسي و فوق العاده حساس خواند.