نماد آخرین خبر

شرایط آبی‌ها سخت‌تر شد

منبع
خبر ورزشي
بروزرسانی
شرایط آبی‌ها سخت‌تر شد

خبر ورزشي/ در حاليکه هواداران استقلال نسبت به تمديد قرارداد بازيکنان اين تيم نگران هستند مسئولان باشگاه از عدم تمايل برخي از بازيکنان براي تمديد خبر مي دهند.
در روزهايي که هيئت مديره استقلال انتقادهايي نسبت عملکرد احمد مددي مديرعامل باشگاه دارند، برخي از اعضاي کادر فني از عدم تمايل بازيکنان براي تمديد قراردادشان با شرايط فعلي خبر مي دهند.
چندي پيش در نامه اي که به عنوان متن استعفاي اعضاي هيئت مديره در رسانه ها منتشر شد، آمده بود وقتي قبل از سفر تيم استقلال به رقابتهاي ليگ قهرمانان به مددي توصيه شده براي برگزاري جلسات تمديد قرارداد با بازيکنان اقدام کند مديرعامل باشگاه اين موضوع را به پس از ديدارهاي عربستان در رقابت‌هاي آسيايي موکول کرد.
مديران باشگاه استقلال اين تصميم را اشتباهي محرز دانسته و معتقد بودند بازيکنان پس از حضور در عرصه بين‌المللي، پيشنهادهاي بهتري دريافت خواهند کرد. از اين رو بحث تمديد قرارداد با بازيکنان بدون قرارداد با چالشي بزرگ مواجه شد.
اما به تازگي فرهاد مجيدي سرمربي استقلال در صحبت‌هايش به موضوع عدم پرداخت به موقع مطالبات بازيکنان اشاره و عنوان کرد وقتي از دو بازيکن خوب تيمش خواسته براي تمديد قرارداد به باشگاه بروند آنها در پاسخ گفته اند اگر در اين مدت در تمرينات شرکت کرده‌اند تنها به خاطر خود او بوده است وگرنه با وضعيت مالي فعلي باشگاه و عدم پرداخت حق و حقوق‎شان هرگز حاضر به حضور در تمرينات نمي شدند، چه برسد به اينکه بخواهند قراردادشان را با استقلال تمديد کنند.
به نظر مي رسد وضعيت مالي باشگاه با چالشي بزرگ مواجه شده که سرمربي تيم صراحتا عنوان مي کند در حالي که بيش از دو سوم مسابقات ليگ برگزار شده اما شاگردانش بين ۱۵ تا ۲۵ درصد بيشتر پول نگرفته اند و راضي به مذاکره براي تمديد قرارداد نيستند.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره