جاذبه حضور در پرسپولیس برای دروازهبانهای پشتپرده

طرفداري/ کار توافق پرسپوليس با رادوشويچ تا حدودي سخت شده است، مديران سابق پرسپوليس قرار داد بدي با او بسته اند که مثل هميشه شک بر انگيز بوده است، با اين حال پرسپوليس و رادوشوويچ شايد به توافق نرسند و پرسپوليس مجبور به استفاده از يک گزينه ديگر به عنوان جايگزين رادوشوويچ شود
براي بسياري از بازيکنان حال حاضر فوتبال ايران حضور در پرسپوليس در شرايط نسبتا برابر مالي يک انتخاب ارجح است، پرسپوليس در ليگ ايران 4 سال است قهرمان مي شود و در آسيا هم عملکرد خوبي داشته و بازيکنان تازه پيوسته به پرسپوليس فرصت خوبي براي خودنمايي دارند.
همين مساله باعث شده است دروازه بان هايي براي پرسپوليس از پس و پيش پيغام بفرستند که مرور نامشان جالب اما قابل ذکر نيست، تنها مي توانيم به نشانه هايي از نفراتي که علاقه مند به حضور در پرسپوليس هستند اشاره کنيم.
يکي از دروازه بان هاي مورد نظر قبلا هم سابقه حضور در پرسپوليس را دارد و مي تواند گزينه قابل توجهي براي حضور در پرسپوليس به عنوان دروازه بان تيم پرسپوليس چه به عنوان شماره يک و چه شماره 2 باشد.
حتي مي شنويم يکي از دروازه بان هاي پر حاشيه يکي از تيم ها که از انتخاب تيم امسال خود رضايت خاطر ندارد، به پرسپوليسي ها پيغام داده از حضور در تيمش ناراضي است و دوست دارد رقيب حامد لک بشود.
اما از گزينه سوم بشنويم که در يکي از تيم هاي ليگ برتر حضور دارد و تجربه دعوت به اردوي تيم ملي از سوي اسکوچيچ را دارد، او که دروازه باني بسيار شايسته از نظر اخلاقي هم هست مورد توجه پرسپوليسي ها در صورت حذف رادوشويچ است اما مساله اينجاست او ظاهرا هنوز با تيم گذشته خود قرار دارد.
بايد ديد در نهايت چه اتفاقي براي دروازه پرسپوليس رخ مي دهد.