نماد آخرین خبر

الهه منصوریان: اطلاعی از مسابقه‌ام در سازمان WBK نداشتم

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
الهه منصوریان: اطلاعی از مسابقه‌ام در سازمان WBK نداشتم

باشگاه خبرنگاران/ الهه منصوريان لژيونر ووشوي کشورمان درباره مشکلات به وجود آمده در ليگ ووشوي چين توضيحاتي را بيان کرد.
الهه منصوريان لژيونر ووشوي کشورمان در روز‌هاي اخير با مشکلاتي در کشور چين مواجه شده بود و مسئولان سازمان WBK اسمش را در ليست مبارزان اين سازمان قرار داده و حتي خبر مسابقه منصوريان با يک مبارز سرشناس چيني را دادند.  
با توجه به اينکه سازمان WBK  قصد داشت از نام منصوريان سوء استفاده کند و حتي پوستر مسابقه اين ورزشکار با مبارز چيني منتشر کرده بود به همين علت منصوريان و سازمان WIF از پليس شانگ‌هاي چين درخواست کردند که به اين مسئله ورود کند.  
الهه منصوريان لژيونر ووشوي کشورمان ضمن تاييد اين مطلب در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: من از اين موضوع خبر نداشتم و عکس من را  به عنوان عضو سازمان WBK در کنار يک مبارز چيني گذاشتند که مسابقه‌اي در ۲۷ تيرماه (۱۸ ژوئيه) دارم. علاوه بر اين، من در همين ماه در سازمان WIF  مسابقه دارم. همچنين من به مشکل خورده بودم، چون سازمان WIF فکر مي‌کرد که با پول زياد به سازمان ديگر پيوستم.
او افزود: البته با صحبت‌هاي صورت گرفته  بين مدير برنامه‌ام با سازمان مربوطه اين موضوع حل شد. به هر حال اين اتفاق براي من خوب نيست و سازمان WBK براي اينکه بليت فروشي خوبي داشته باشد عکس من را در پوستر مسابقات گذاشته و اکنون هم مسئولان اين سازمان اعلام کردند که اين مسابقه لغو شده  و فرد ديگري جايگزينم شده است.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره