چرا رشید مظاهری نیمکتنشین شد؟!

خبر ورزشي/ سيدحسين حسيني که در زمان مربيگري محمود فکري به يک نيمکت نشين دائمي تبديل شده بود در دوره فرهاد مجيدي ۵ بازي متوالي گل نخورد.
سيد حسين حسيني در ليگ نوزدهم بدون رقيب دروازه بان اول استقلال بود و در تمامي بازيها به عنوان گلر اصلي درون دروازه ايستاد اما اشتباهات فردي عجيبي از او شاهد بوديم اما چون مربيان تيم به گلر ذخيره اعتماد نداشتند کل فصل را بازي کرد.
حسيني در شرايطي رکورددار کلين شيتهاي متوالي شد که در رقابت فشرده با سيد مهدي رحمتي رکورددار کلين شيت ادوار ليگ برتر مجبور بود بهترين باشد اما در ليگ نوزدهم رکوردش را از دست داد و باعث شد استقلال دنبال دروازه بان شماره يک باشد.
در نهايت استقلال مظاهري را جذب کرد و او در اکثر بازي ها درون دروازه ايستاد تا دو باخت متوالي به ذوب آهن و پرسپوليس باعث شود مجيدي دست به تغييرات بزند.
حسيني در جام حذفي به دروازه استقلال بازگشت و در دقيقه ۶۳ با يک اشتباه عجيب در خروج از دروازه يک گل به ذوب آهن تقديم کرد ولي برد در اين بازي فرصتي شد تا مجيدي يک بار ديگر به حسيني اعتماد کند و او را درون دروازه قرار دهد.
همين اعتماد از حسيني يک گلر ششدانگ ساخت که از او انتظار مي رفت و در ۵ بازي متوالي گلي را نخورد تا در دقايق اضافي بازي با تراکتور وقتي ۹۰ دقيقه به پايان رسيده بود دروازه اش باز شود.
حسيني با اين عملکرد رکورد ۴۷۷ دقيقه کلين شيت متوالي دارد. از طرفي رشيد مظاهري در بهترين شرايط خود فقط موفق شده که در دو بازي متوالي گل نخورد و بهترين رکورد کلين شيت او ۲۲۶ دقيقه است.
با اين حساب حسيني توانست ۲۱۱ دقيقه بيشتر از مظاهري دوام بياورد و در بازي هاي متوالي گل نخورد تا با اين رکورد حسيني گلر شماره يک استقلال بماند و رشيد همچنان بايد منتظر لغزش کاپيتان دوم استقلال باشد.