پرسپولیس مثل ایتالیا بازی میکند

خبر ورزشي/ بازيکن اسبق پرسپوليس گفت: پرسپوليس اجازه نميدهد تيم ديگري جام را ببرد. من با ديدن بازيهاي پرسپوليس و بازيکنان پرتلاش اين تيم ياد ايتالياي مانچيني ميافتم!
ديدار حساس هفته بيست و ششم در اهواز با تساوي بدون گل بين دو تيم فولاد خوزستان و پرسپوليس تهران به پايان رسيد. اين بازي چندان نتوانست توجه طرفداران فوتبال را به خود جلب کند و عباس آقايي بازيکن سابق پرسپوليس هم آن را يک بازي بي روح مي خواند!
صحبت هاي عباس آقايي با خبرورزشي را بخوانيد که خواندني است:
بازي فولاد خوزستان و پرسپوليس بازي سردي شد. چرا؟
هم سرد و هم بي روح. اين اتفاق مي تواند دلايل متعددي داشته باشد که گرما يا شرايط آب و هوا هم شايد دخيل بوده باشد.
مربيان پرسپوليس از بلندي چمن ورزشگاه گلايه داشته و معتقد بودند روي کار بازيکنان پرسپوليس که روي زمين بازي مي کنند تأثير منفي داشته است؟
بلندي چمن که مي تواند تأثير بگذارد. به هرحال آنها از نزديک اين موضوع را لمس کرده اند و حتما حرفشان درست است. يک مقدار هم نتيجه بازي سپاهان روي پرسپوليسي ها تأثيرگذار بود.
چرا؟
به هرحال نتيجه بازي پيکان و سپاهان که زودتر برگزار شده بود به گوش بچه ها رسيد و باعث شد خيلي به آب و آتش نزنند.
ولي مي توانستند با آگاهي از نتيجه بازي سپاهان، روي دست آنها با قدرت بازي کنند و...
نه، وقتي ديدند سپاهان نبرده است با يک مقدار آرامش بيش از حد بازي کردند و اين به نظرم خيلي تأثير داشت.
حالا با اين تساوي باز هم پرسپوليس را شانس اول قهرماني مي دانيد يا ممکن است سپاهان به اين تيم برسد؟
مطمئن باشيد پرسپوليس اجازه نمي دهد تيم ديگري جام را ببرد. من با ديدن بازي هاي پرسپوليس و بازيکنان پرتلاش اين تيم ياد ايتالياي مانچيني مي افتم!
چطور؟
ايتاليا هم مثل پرسپوليس با تمام وجود مي جنگد. شما مي بينيد و ديديد جلوي اسپانيا چه جوري بازي کرد. شايد اسپانيا تيم بهتري به ويژه در بحث مالکيت توپ بود اما ايتاليا با اراده بالا توانست در ضربات پنالتي اين تيم را شکست دهد.
حالا که يورو را با اين دقا تماشا مي کنيد لطفا بگوييد تيم محبوب شما در اين رقابت ها کدام تيم است؟
من از همان شروع يورو گفتم که انگليس يکي از شانس هاي اصلي قهرماني است و همين هم شد. انگليس تيم محبوب من است اما واقعا جلوي اين ايتاليا بازي کردن هم خيلي خيلي سخت و دشوار است.
برگرديم به پرسپوليس! به نظر شما بهترين بازيکن فصل پرسپوليس چه کسي بوده است؟
واقعا حيف است شما بخواهيد از اين تيم بزرگ فقط اسم يک بازيکن را بياوريد و به همين خاطر با اجازه شما مي خواهم به اسم دو بازيکن خوب پرسپوليس اشاره کنم؟
خواهش مي کنيم!
من سيد جلال حسيني و احمد نوراللهي را مي توانم اسم ببرم چون هم در ۹۰ درصد يا بيشتر بازي ها در ترکيب تيم بوده اند و از آن گذشته هميشه بين ۷۰ تا ۸۰ هم بازي کرده و پايين تر نيامده اند. عملکرد اين دو بازيکن با تجربه فوق العاده بوده است.