نماد آخرین خبر

اولین روز کاپیتان سابق رئال در پاریس

منبع
ورزش 3
بروزرسانی

ورزش 3/ سرخيو راموس روز گذشته وارد پاريس شد و با پشت سرگذاشتن تست هاي پزشکي، آخرين موانع در راه پيوستنش به پي اس جي را نيز پشت سر گذاشت.
انتقال سرخيو راموس به پي اس جي امروز قطعي شد. در يکي دو روز گذشته اکثر رسانه هاي معتبر اروپا گزارش دادند که سرخيو راموس با پي اس جي بر سر قراردادي دو ساله به توافق رسيده و با دستمزدي 15 ميليون يورويي راهي پاريس خواهد شد.
او روز گذشته در اين شهر تست هاي پزشکي را پشت سر گذاشت و ساعتي پيش نيز قراردادش را امضا کرد.
قرارداد راموس تا 2023 است و کاپيتان سابق رئال تا 37 سالگي براي پاريسي ها بازي خواهد کرد و احتمالا در همين تيم نيز بازنشسته مي شود.
راموس روز گذشته در ميان استقبال دوست داران پي اس جي وارد باشگاه شد و سپس به کلينيک براي تست هاي پزشکي رفت. او قبل از تست هاي پزشکي فرصتي براي ملاقات با مائوريسيو پوچتينو هم پيدا کرد و با سرمربي جديد خود دقايقي گفت و گو کرد.
راموس که سال 2021 به دليل مصدوميت ها تنها 4 بار توانست به ميدان برود، با رفع کامل مصدوميت توانست تست ها را بدون مشکل به اتمام رساند تا ديگر هيچ مانعي بر سر تمديد قرارداد او وجود نداشته باشد.

راموس در اولين صحبت هاي خود پس از انتقال به پي اس جي گفت:« بسيار افتخار مي کنم که بخشي از اين پروژه جاه طلبانه هستم و با تعداد زيادي بازيکن بزرگ در اين تيم حضور دارم.
پاري سن ژرمن باشگاهي است که قبلاً خود را در بالاترين سطح ثابت کرده است. من مي خواهم به رشد و پيشرفت خود در پاريس ادامه دهم و به تيم کمک کنم که تا جايي که ممکن است جام بيشتري کسب کند.»
او مسلما اهدافي جاه طلبانه در پي اس جي خواهد داشت و قصد دارد به سران رئال ثابت کند که در مورد وي اشتباه کرده اند. سرخيو در پاريش به اهدافش خواهد رسيد؟


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره