مجبورم کردند دروغ بگویم/ کفاشیان گفت من غلط کردم!

خبر ورزشي/ داريوش مصطفوي که اين روزها به عنوان مدير تيم اميد انتخاب شده سال گذشته مصاحبه اي جنجالي عليه کفاشيان و نحوه جدايي اش از فدراسيون فوتبال انجام داده بود.
داريوش مصطفوي که ديروز به عنوان مدير تيم اميد ايران معرفي شد براي رسيدن به اين پست، سختي ها زيادي را تحمل کرد. او بارها در مصاحبه هاي مختلف شرايط فوتبال ايران را نقد کرد و به مديران غيرفوتبالي تاخت. در مصاحبه اي که سال گذشته از او منتشر شد، مصطفوي به نکته هاي جالبي اشاره کرد که بازنشر آن خالي از لطف نيست:
*سعيد فائقي، معاون اسبق سازمان تربيت بدني گفته بود «اگر مصطفوي از رياست فدراسيون فوتبال استعفا نميکرد شايد فوتبال ايران تعليق ميشد» اما آن طور که من برداشت کردم، آقاي فائقي تمام جريان را نگفته است. اينکه اگر بعد از جام جهاني ۹۸ استعفا نميکردم، فوتبال ايران تعليق ميشد، جرياني دارد که آقاي فائقي بايد آن را تشريح ميکرد.
*بنده استعفا ندادم، بلکه به من گفتند استعفا بدهم و من هم به حرمت آقاي فائقي اين کار را انجام دادم. فيفا همان زمان از من پرسيد که اگر استعفا ندادي و تو را کنار گذاشتند، اعلام کن. دو سه روز فکر کردم و با خودم کلنجار رفتم که چگونه با اين مسئله برخورد کنم. از يک طرف سازمان ورزش و مردم بودند و از طرفي فيفا بود و در اين بين گير کرده بودم. در آخر مجبور شدم که اعلام کنم مريض هستم. من اينگونه به فيفا دروغ گفتم، اما ساير افراد از جمله کفاشيان که گفته به فيفا دروغ گفته و سر فيفا کلاه گذاشته، دروغشان، فرق و شکل ديگري داشت. ما درد مملکت را داشتيم و آنها درد خودشان و ميزشان را داشتند تا شرايط طوري شود که بمانند. ببينيد که چه اتفاقاتي افتاده و آنها ميخواهند برگردند و به ريش مردم بخندند.
*براي من يک محروميت مصنوعي و قلابي ساختند که اين محروميت به هيچ کجا ابلاغ نشد. در زمان کفاشيان برنامهريزي اين بود که من را محروم کنند و گفتند، چون شما براي شکايت به دادگاههاي کيفري رفتهايد، پرونده شما را به کميته اخلاق ميبريم. نه من را خواستند، نه صحبت کردند و نه حتي پروندهاي تشکيل دادند، اما شايعه کردند که مادام العمر محروم شدهام و گفتند براي دفاع از خودم نرفتهام. جرأت محروم کردن من را نداشتند.
*در العين امارات، کفاشيان را ديدم و با توجه به جايگاهي که زماني در AFC داشتم، جايي از ورزشگاه را براي ما در نظر گرفته بودند. در سالن انتظار بود که کفاشيان را ديدم و او آمد به من سلام کرد. پرسيد که چرا از او ناراحت هستم که موضوع شايعه محروميتم را گفتم. کفاشيان همان زمان به من گفت «اشتباه و غلط کردم که شما را محروم کردم!» گفت به تهران بروم، مصاحبه و اين موضوع را اعلام ميکنم. با اين حال به تاج گفتم قبل از اينکه براي من حکمي بزند، اول با کفاشيان و کميته اخلاق صحبت کند تا خيالمان از ماجراي محروميت راحت شود. اين را هم بايد بگويم کميته استينافي که اکنون مشغول به فعاليت است آن چيزي نيست که من ميخواهم. اين تشکيلات آبکي است و از سال آينده اوضاع به اين شکل نخواهد بود.