نماد آخرین خبر

بیک‌زاده: چرا از مشکوک بودن حرف می‌زنید؟

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بیک‌زاده: چرا از مشکوک بودن حرف می‌زنید؟

ورزش 3/ هاشم بيک زاده مربي تيم مس کرمان به حرف‌هاي اميد روانخواه واکنش نشان داد.
اميد روانخواه سرمربي بادران بعد از پيروزي تيمش مقابل رايکاي بابل در مصاحبه‌اي در مورد نتيجه بازي مس کرمان و هوادار صحبت کرد و شکست سه بر يک مس در زمين خودش را نتيجه‌اي تعجب آور قلمداد کرد‌. شايد صحبت‌هاي روانخواه بيشتر به اين دليل بوده که با پيروزي هوادار شانس بادران براي صعود به ليگ برتر کمتر شده است ولي جالب اين‌جاست که هاشم بيک زاده نسبت به صحبت‌هاي روانخواه واکنش نشان داده است‌.
بيک زاده در گفت و گو با خبرنگار ما در مورد شکست تيمش گفت: ما در اين بازي پنج شش بازيکن خود را نداشتيم و اين مشکلي بود که در چند بازي گذشته هم با آن دست و پنجه نرم مي‌کرديم. متاسفانه يکي از گل‌هاي آن‌ها هم روي خطاي هند به ثمر رسيد و بابت داوري هم اذيت شديم. تمام هدف ما گرفتن سه امتياز اين بازي بود که بتوانيم شانس خود را براي ليگ برتري شدن بيشتر کنيم ولي متاسفانه نتيجه آن طور که دل‌مان مي‌خواست رقم نخورد.
بيک زاده در خصوص صحبت‌هاي اميد روانخواه تاکيد کرد: متاسفانه در فوتبال ايران اين موضوع باب شده که برخي مربيان به خودشان اجازه مي‌دهند در مورد همه چيز صحبت کنند و ادعاي حرفه‌اي گري هم دارند. واقعا چه لزومي دارد ما راجع به تيم‌هاي ديگر صحبت کنيم. شما ببينيد که مس کرمان قبل از اين بازي چه شرايطي داشت و بهتر است واقعيت‌ها را در نظر بگيريم. تيم ما شانس زيادي براي ليگ برتري شدن داشت و اگر هوادار را شکست مي‌داديم قطعا مي‌توانستيم در بازي آخر هم به پيروزي رسيده و به ليگ برتر صعود کنيم. جالب اين‌جاست که دوستان اين باخت را تعجب آور يا مشکوک قلمداد مي‌کنند ولي نمي‌خواهند در مورد تيم خودشان حرف بزنند.
بيک زاده ادامه داد: شما خودتان نمي‌توانيد تيمي مثل چوکا را شکست دهيد و از بازي مشکوک حرف مي‌زنيد؟ تيمي که در ابتداي فصل در بادران بسته شد تيم خوبي بود که در تمامي پست‌ها چند بازيکن توانمند داشت، شما يک تيم را در بالاي جدول در بهترين شرايط ممکن تحويل گرفتيد و تحت هر شرايط بادران بايد ليگ برتري شود چون براي رسيدن به ليگ برتر همه چيز دارد.
بيک زاده در پايان گفت: بازهم تاکيد مي‌کنم که تيم ما شانس ليگ برتري شدن داشت و نياز مبرمي به اين سه امتياز داشتيم و صحبت‌هاي دوستان جاي تاسف دارد. بهتر است به جاي اين صحبت‌ها به فکر تيم خودتان باشيد و امتيازهايي که هفته‌هاي گذشته از دست داديد باعث شده صعود شما با اما و اگرهاي زيادي مواجه شود.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره