نماد آخرین خبر

وقت کندن و رفتن سردار آزمون همین حالاست!

منبع
ايسنا
بروزرسانی
وقت کندن و رفتن سردار آزمون همین حالاست!

ايسنا/ به ۳ دليل اين بهترين زمان ممکن براي انتقال سردار آزمون است.
روزنامه همشهري نوشت: «حالا ديگر قدمت خبرهاي مربوط به ترانسفر سردار آزمون به ليگ‌ها و تيم‌هاي بزرگ‌تر به يک دهه مي‌رسد. از آرسنال و منچستر تا ميلان و يوونتوس و از بايرن‌مونيخ تا اتلتيکومادريد، هر روز نام آزمون در حوالي يک باشگاه بزرگ مطرح مي‌شده است. اين بار اما داستان فرق دارد. حالا بخشي از رسانه‌ها و خبرنگاران اروپايي در مورد آزمون خبر داده‌اند که معمولا گزارش‌هاي دقيقي در حوزه نقل‌وانتقالات دارند. با اين شرايط به‌ نظر مي‌رسد جدايي سردار از زنيت سن‌پترزبورگ جدي‌تر از هر زمان ديگري شده است. گفته مي‌شود رم در ايتاليا و بايرلورکوزن در آلمان مصمم‌ترين مشتريان آزمون هستند. هر چه هست، از چند جهت چنين انتقالي درست همين حالا بايد انجام شود؛ يا حالا، يا هيچ‌وقت ديگر.
دليل اول
سردار حالا در مرز ۲۷سالگي قرار دارد. اين عدد، سن کمي براي حضور در ليگ‌هاي معتبر اروپايي نيست. باشگاه‌هاي بزرگ معمولا به‌ندرت بازيکنان آسيايي سن بالا را جذب مي‌کنند. آزمون اگر الان دنبال سرنوشتش نرود، شايد سريع‌تر از آن چه فکر مي‌کند موقعيت‌هايش را از دست بدهد. او قابليت بازي در يک تيم ممتاز اروپايي را دارد اما براي رسيدن به اين‌ رؤيا هم يکي - دو سال بايد در سطحي ديگر تلاش کند. پس کار ساده نيست و فرصت چنداني هم باقي نمانده است.
دليل دوم
او در روسيه واقعا به هر آن چه مي‌خواسته دست يافته است. سال‌ها کارآموزي و رشد در تيم‌هاي متوسط و بعد هم ۳ دوره پياپي قهرماني با زنيت. او حتي آقاي گلي را هم تجربه کرده است. فوتبال در سرزمين تزارها، بيش از اين چيزي براي هديه به آزمون ندارد. قد او بلندتر از اين سقف است و بايد جاي ديگري را براي جولان پيدا کند. فرض کنيم امسال هم زنيت قهرمان روسيه و سردار آقاي گل ليگ اين کشور شد؛ خب که چه؟ چه چيزي به رزومه آزمون افزوده خواهد شد؟

دليل سوم
فقط يک سال از قرارداد آزمون با زنيت باقي مانده است. بنابراين باشگاه روسي براي اين که مهاجم ايراني‌اش را مفت از دست ندهد، الان راغب‌تر از هر زمان ديگري براي معامله بر سر آزمون است. اگر سردار امروز زنيت را ترک نکند، اين به‌ معناي تمديد قراردادي ديگر و سرسخت شدن دوباره اين باشگاه در بحث ترانسفر بازيکن ايراني‌اش خواهد بود. پس تا تنور داغ است، سردار بايد نانش را بپزد. وقت کندن و رفتن، همين حالاست. اين جهانگردي مجازي و رسانه‌اي بالاخره بايد به يک انتقال واقعي منجر شود. شايد فردا خبري از اين پيشنهادها نباشد.»


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره