خطیبی علیه رکوردشکنی پرسپولیس

ورزش 3/ پرسپوليس ميتوانست فصل را بدون شکست به پايان برساند که باخت مقابل آلومينيوم مانع از اين اتفاق براي سرخپوشان شد.
ليگ برتر در حالي به پايان رسيد که در جدول ردهبندي، تنها عدد يک مقابل باخت پرسپوليس ديده ميشود، اتفاقي که ميتوانست براي آنها رخ ندهد ولي شاگردان رسول خطيبي در آلومينيوم اجازه ندادند اين اتفاق براي سرخپوشان بيفتد و موجب شکست آنها در اراک شدند.
خطيبي علاوه بر اينکه صعود تاريخي باشگاه آلومينيوم را رقم زد و در نيمفصل اول اين تيم را به رتبه ششم جدول رساند، مهمترين برد تاريخ فوتبال اين شهر را در هفته سيزدهم مقابل پرسپوليس رقم زد؛ مسابقهاي که در پايان آن شادي چند ساعته در اراک برپا بود و البته همين برد مانع از رقم خوردن فصلِ بدون باخت براي شاگردان گلمحمدي شد.
پرسپوليس در آن مسابقه با گل کمال کاميابينيا پيش افتاد، اما شاگردان رسول خطيبي با دو تاکتيک خوب و مشابه توانستند دو بار دروازه سرخپوشان را باز کنند و به پيروزي ۲ بر يک برسند تا ويژهترين تصاوير از شادي اراکيها روي نيمکت و خارج از ورزشگاه به ثبت برسد.
شاگردان گلمحمدي در صورتي که ميتوانستند در اراک صاحب حتي يک امتياز شوند، تبديل به تنها تيم در تاريخ ليگ برتر فوتبال ايران ميشدند که بدون باخت يک فصل را به پايان ميرسانند ولي رسول خطيبي و تيمش مانع از رقم خوردن اين اتفاق مهم براي پرسپوليس شدند.
خطيبي که در آستانه بازگشت به ليگ برتر است و گفته ميشود به زودي هدايت يک تيم را عهدهدار خواهد شد، دو هفته پس از پيروزي تيمش مقابل پرسپوليس، دو برد ديگر برابر تراکتور و نفت مسجدسليمان به دست آورد تا نيمفصل خوبي براي گربه سياه سرخپوشان در ليگ بيستم رقم بخورد.