کمتر از ۳۰ روز فرصت داریم

خبر ورزشي/ ابراهيم قاسمپور هافبک تيم ملي در جام جهاني ۱۹۷۸ آرژانتين گفت: بايد تيم ملي از روز شنبه استارت خود براي آماده سازي در مرحله نهايي مقدماتي جام جهاني را بزند در غير اين صورت شرايط سختي را تجربه خواهيم کرد.
ابراهيم قاسمپور مربي پيشين تيم ملي پيرامون رقابتهاي مقدماتي جام جهاني گفت: رقباي ما تمرينات خود را آغاز کردهاند و خودشان را مهياي حضور موفق در مرحله مقدماتي مي کنند اين در حالي است که ما درگير رقابتهاي ليگ برتر بودهايم و روزهاي حساس زيادي را از دست داده ايم. با اين حال من معتقدم بايد از همين حالا استارت اصلي را بزنيم و مليپوشان را گرد هم بياوريم چرا که کمتر از ۳۰ روز فرصت داريم تا با تدارک مناسب پا به اين مسابقات بگذاريم.
دستيار توميسلاو ايويچ در تيم ملي ادامه داد: رقباي ما تا دندان خودشان را مسلح کرده اند و براي صعود به جام جهاني از هيچ کوششي دريغ نمي کنند. فدراسيون فوتبال نيز بايد از همين حالا دست به کار شود و برنامههاي تيم ملي را براي آمادهسازي هرچه بهتر مليپوشان پياده کند.
وي اضافه کرد: انجام يکي دو بازي تدارکاتي و حضور در اردوهاي کوتاه مدت ميتواند موثر واقع شود و بازيکنان را آماده جدال با سوريه کند.