قاسمینژاد در دور راهی استقلال و پرسپولیس

خبرآنلاين/ پس از جدايي امين قاسمينژاد از شهر خودرو، حالا او با پيشنهاداتي از سرخابيهاي پايتخت مواجه شده که همين کار را براي او سخت کرده و بايد ديد نهايتا اين مهاجم پيراهن آبي پايتخت را به تن مي کند يا به اردوگاه قرمز ميرود
در ميانه فصل قبل ليگ برتر فوتبال و پس از نيم فصل اول، مديران استقلال تهران دست روي امين قاسمي نژاد گذاشتند تا او را به پايتخت بياورند اما تلاش هاي آن ها نتيجه نداد و به دليل مشکلات رضايت نامه و حق فسخ، اين مهاجم در مشهد ماندني شد. امسال هم زمزمه هايي مبني بر تمايل آبي ها به خريد اين بازيکن شنيده شد اما فرهاد مجيدي دو روز پيش در مصاحبه اي گفت که تمايلي به خريد اين بازيکن ندارد. مجيدي گمان مي کرد وضعيت قاسمي نژاد همچون سال گذشته است و ممکن است نتواند او را به تيمش اضافه کند و به همين دليل قيد خريدش را زد. اما ديروز خبر رسيد که اين مهاجم از باشگاه شهر خودرو جدا شده تا ورق برگردد و تيم هاي مختلفي دست روي او بگذارند.
ابتدا عنوان شد تيم هاي پرسپوليس و گل گهر سيرجان خواهان اين بازيکن هستند و حالا خبرهايي به گوش مي رسد که مسئولان استقلال از شب گذشته با اين بازيکن وارد مذاکره شده اند تا بتوانند او را به ليست خود اضافه کنند. قاسمي نژاد قبلا براي حضور در استقلال ابراز علاقه کرده بود و همين نکته باعث شده هوادارن آبي ها اميدوار به روند مثبت مذاکرات و حضور اين بازيکن در تيمشان باشد. حالا بايد ديد اين بازيکن بر سر دو راهي آبي و قرمز چه تصميمي مي گيرد. پيراهن آبي را به تن مي کند يا به اردوگاه قرمز ها مي رود؟