مدافع آبیها در زندان میماند!

ورزش 3/ بنجامين مندي، مدافع منچسترسيتي، که به اتهام چهار فقره تجاوز در بازداشت است، امروز در دادگاه حاضر شد تا به اتهاماتش رسيدگي شود.
بنجامين مندي صبح جمعه با ون پليس به دادگاه برده شد تا با اتهامات تجاوز و تعرض جنسي خود روبرو شود. مدافع سيتي با حکم قاضي از گذاشتن وثيقه و آزادي موقت محروم شد و بايد در زندان بماند.
روز پنجشنبه تاييد شد که مدافع منچسترسيتي در بازداشت به سر مي برد و متهم به چهار مورد تجاوز و يک مورد تعرض جنسي است.
اين جوان 27 ساله با يک ون امنيتي با اسکورت يک ماشين پليس در دادگاه جنايي چستر حاضر شد. پرونده او در اوايل بعد از ظهر رسيدگي شد و در آنجا قاضي ناحيه حکم داد که مندي بايد تا ماه آينده در زندان بماند.
رسيدگي به پرونده مندي تا 10 سپتامبر به تعويق افتاد، او امروز در دادگاه اتهامات وارده را نه رد کرد و نه تاييد.
قاضي وثيقه فوتباليست را رد کرد، به اين معنا که او تا آن تاريخ در بازداشت پليس خواهد ماند.
مندي در مجموع با شش اتهام روبرو است. اين ملي پوش فرانسوي به سه مورد تجاوز جنسي در تاريخ اکتبر سال 2020 و يک تجاوز ديگر در اين هفته و همچنين يک مورد تعرض جنسي به يک زن در ژانويه سال 2021 متهم است. مدافع چپ سيتي همچنين متهم به نقض شرايط وثيقه است.
مندي به دليل اين اتهامات و تا راي دادگاه از سوي سيتي محروم شده است.
تيم ليگ برتري در بيانيه اي اعلام کرد: "منچسترسيتي مي تواند تاييد کند که در پي متهم شدن از سوي پليس، بنجامين مندي تا زمان به نتيجه رسيدن تحقيقات تعليق شده است.
اين موضوع تحت يک روند قانوني است و بنابراين باشگاه نمي تواند تا زمان تکميل اين روند اظهارنظر بيشتري کند."
مندي در سال 2017 با قراردادي به ارزش 62 ميليون يورو از موناکو به منچسترسيتي پيوست. او در تمام مدت حضورش در منچستر با مصدوميت دست و پنجه نرم کرده و تنها در 75 مسابقه در همه رقابت ها براي سيتيزن ها به ميدان رفته است.
مندي در اين ماه 90 دقيقه کامل مقابل لستر در جام اتحاديه بازي کرد و اولين بازي سيتي در ليگ برتر مقابل تاتنهام از ابتدا به ميدان رفت.
او هفته گذشته در پيروزي 5-0 سيتي برابر نوريچ 90 دقيقه روي نيمکت نشست.