پپ گواردیولا: برای حفظ احترام آرسنال جدی بازی کردیم

طرفداري/ سرمربي اسپانيايي سيتيزن ها اعتقاد دارد اگر دست آرتتا باز باشد، نتايج به مراتب بهتري در انتظار توپچي ها خواهد بود.
پپ گوارديولا پس از برد ۵-۰ منچسترسيتي مقابل آرسنال، بار ديگر از ميکل آرتتا تعريف و تمجيد کرد.
به نقل از BBC، قهرمان فصل گذشته ليگ برتر در چارچوب هفته سوم ليگ، در خانه خودش به برد پر گلي مقابل حريف دست يافت و آرسنال را به قعر جدول رده بندي ليگ برتر فرستاد. گوارديولا پس از پايان مسابقه گفت: گلي زديم که شايسته آن نبوديم. براي گلزني کردن چندان خوب بازي نکرديم. در واقع همان بار اولي که وارد نيمه زمين حريف شديم، گل زديم. طي ۱۵-۲۰ دقيقه ابتدايي، در امر بازيسازي مشکلاتي داشتيم. پس از ۲-۰ شدن حساب کار و اخراج بازيکن حريف، بازي کاملا عوض شد.
گوارديولا پاسخ به اين که در نيمه دوم انتظار ديدن چه چيزي را از جانب شاگردانش داشت، گفت: اين که به حريف احترام بگذاريم و کارمان را با جديت انجام بدهيم. ما فرصت سازي کرديم، دو گل ديگر زديم و مهم ترين چيز اين است که با احترام به حريف بازي کرديم، نه اين که با توپ کارهاي احمقانه اي انجام بدهيم. همان طور که پس از بازي به بازيکنان گفتم، روند رو به پيشرفت ما هنوز ادامه دارد. برنده شدن در بازي امروز حس خوبي داشت ولي بايد بهتر شويم.
گوارديولا سپس در مورد دستيار سابقش صحبت کرد.
آرتتا مي داند چقدر او را دوست دارم. او طي ۲-۳ سالي که اينجا بود، نقش مهمي در چيزي که ساختيم ايفا کرد. مردم انتظار دارند بلافاصله و بازيکناني که امروز داشت نتيجه بگيرد. بن وايت و توماس پارتي و خيلي از بازيکناني که روي آن ها سرمايه گذاري کردند، غايب بودند و در اين وضعيت کار سخت مي شود. من از توانايي او به عنوان يک سرمربي و يک رهبر اطلاع دارم. وقتي همگي برگردند، او عالي کار خواهد کرد. اين را بر اين اساس مي گويم که او را مي شناسم و مي دانم چه چيزي از عهده اش بر مي آيد.