نماد آخرین خبر

رسول خطیبی؛ رفتنی که اشتباه بود!

منبع
ميزان
بروزرسانی
رسول خطیبی؛ رفتنی که اشتباه بود!

ميزان/ سرمربي سابق تيم فوتبال آلومينيوم اراک به تيم خودش برگشت.
رسول خطيبي حدود ۸ سالي است که وارد دنياي مربيگري شده و در اين سال‌ها هدايت تيم‌هايي چون ماشين‌سازي تبريز، گسترش فولاد تبريز، تراکتور تبريز، سياه جامگان خراسان و آلومينيوم اراک را برعهده داشته است. او موفق شده ۳ تيم ماشين‌سازي، گسترش فولاد و آلومينيوم را از ليگ يک به ليگ برتر بياورد و يکي از موفق‌ترين مربيان ايراني در اين زمينه باشد.
خطيبي دي ماه ۱۳۹۸ راهي شهر اراک شد تا هدايت آلومينيوم را بر عهده بگيرد. او موفق شد در بازي‌هاي باقي مانده نتايج مطلوبي کسب کرده و اين تيم را براي اولين بار به ليگ برتر فوتبال ايران برساند. اين موفقيت بزرگ باعث شد خطيبي در شهر اراک به محبوبيت بالايي دست يابد و براي شروع ليگ بيستم روي نيمکت اين تيم بنشيند. خطيبي در ليگ بيستم هم تيم خوبي بست و نتايج خوبي هم کسب کرد، اما در ميانه‌هاي راه پيشنهاد تراکتور او را وسوسه کرد تا تيمي که خودش ساخته را رها کرده و راهي تبريز شود.
خطيبي به تراکتور رفت، اين تيم را در آسيا هدايت کرد و از گروهش صعود کرد، اما در ليگ برتر به توفيقي نرسيد و اخراج شد تا فيروز کريمي راه تراکتور را ادامه دهد. در اين بين باشگاه آلومينيوم اراک از اين مربي شکايت و او را به پرداخت يک ميليارد تومان محکوم کرد.
حالا پس از حدود ۷ ماه خطيبي با سر و صداي زياد به اراک برگشته تا دوباره اين تيم را که اوضاع آشفته‌اي دارد هدايت کند. چه بسا اگر بهمن ۹۹ تيمش را ترک نمي‌کرد شايد نتايج خيلي بهتري مي‌گرفت، محبوب‌تر مي‌شد و چند بازيکن کليدي‌اش هم به راحتي از اين باشگاه جدا نمي‌شدند.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره