ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر استقلال/ کمترین حضور بازیکنان جدید

مهر/ سرخپوشان ايران در حالي براي برگزاري ديدار مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا برابر استقلال تاجيکستان آماده مي شوند که سرمربي اين تيم به همان ترکيب قديمي اعتماد خواهد کرد.
فصل جديد بازيهاي قهرمان پنج دوره متوالي رقابتهاي ليگ برتر با حضور در مرحله هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا مقابل استقلال تاجيکستان آغاز ميشود.
تيم فوتبال پرسپوليس سه شنبه شب مقابل استقلال تاجيکستان بازي ميکند تا تلاش خود را براي تکرار حضور در فينال و اين بار رسيدن به جام قهرماني مهمترين رويداد باشگاهي آسيا آغاز کند.
پرسپوليس مدل ۱۴۰۰، فصل را در حالي آغاز ميکند که اين تيم با وجود جدايي بازيکنان همچون محمدحسين کنعاني زادگان، احمد نوراللهي، شهريار مغانلو، سعيد حسين پور و امير روستايي همچنان با گزينههاي قابل اعتمادي در هر پست روبروست.
پرسپوليس در پنجره تابستاني و قبل از اينکه با محروميت فيفا از حضور در نقل و انتقالات روبرو شود با جذب بازيکناني نظير عليرضا ابراهيمي، علي نعمتي، حامد پاکدل، رضا اسدي و رضا دهقاني توانست جاي خالي بازيکنان جدا شده را پر کند.
تازه واردهاي پرسپوليس در حالي به جمع شاگردان يحيي گل محمدي اضافه شدند که اين تيم بار ديگر با حفظ اکثر بازيکنان خود توانست ثبات داشته باشد. يحيي گل محمدي با وجود تمام تغييرات توانست بار ديگر نيمکتي قدرتمند داشته باشد.
سرمربي پرسپوليس بار ديگر به فرمول فصل گذشته تيمش را بسته است تا بتواند جام قهرماني ششم در ليگ برتر ايران و حضور دوباره در فينال ليگ قهرمانان آسيا را تجربه کند.
سرخپوشان پايتخت علاوه بر ۱۱ بازيکن اصلي، تيمي کامل روي نيمکت دارند. گل محمدي همچون گذشته در هر پست يک بازيکن در اختيار دارد. او که براي شروع بازيها به سيدجلال حسيني و فرشاد فرجي در قلب دفاع اطمينان کرده است عليرضا ابراهيمي و علي نعمتي را روي نيمکت دارد.
اتفاقي که براي بازيکنان کناري در دفاع نيز افتاده است. وحيد اميري که قابليت بازي در چند پست را دارد سعيد آقايي را به عنوان گزينه جانشيني در جناح چپ ميبيند. سيامک نعمتي نيز شرايطي مشابه اميري دارد و مهدي شيري به عنوان ذخيره حضور دارد.
ترافيک خط مياني پرسپوليس با جدايي نوراللهي و حسين پور کمي سبک تر شده است اما اين تيم با جذب رضا دهقاني و رضا اسدي توانست جاي خالي آنها را پر کند. تيمي که با بازگشت کمال کاميابي نيا و علي شجاعي از مصدوميت بار ديگر تواني دو چندان خواهد داشت.
خط حمله پرسپوليس نيز با جدايي شهريار مغانلو همچنان گزينههايي همچون مهدي عبدي و عيسي آل کثير را در اختيار دارد. ضمن اينکه حامد پاکدل نيز با پيوستن به جمع سرخپوشان بار ديگر نيمکت اين تيم را براي خط حمله طلايي کرد.
تيمي که هر وقت با مشکل محروميت يا مصدوميت ناخواسته بازيکنان اصلي روبرو شود جانشينهاي مستحکم و قابل اطميناني روي نيمکت خود دارد تا بتوانند سرخها را از بحران نجات دهند.
به نظر ميرسد يحيي گل محمدي تيمش را در ديدار با استقلال تاجيکستان با ترکيب حامد لک، سيدجلال حسيني، فرشاد فرجي، سعيد آقايي، وحيد اميري، سيامک نعمتي، احسان پهلوان، ميلاد سرلک، مهدي ترابي، رضا اسدي، مهدي عبدي.