امتیاز مثبت پرسپولیس مقابل الهلال

تسنيم/ مهاجم پيشين پرسپوليس گفت: فدراسيون ايران در فيفا و دادگاه CAS پرونده دارد اما تيم ملي بزرگسالان و اميد از مربيان خارجي استفاده ميکنند.
ادموند بزيک در ارتباط با قرعه کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان و تقابل پرسپوليس با الهلال، گفت: اين يک قرعه سخت براي پرسپوليس است ولي اين تيم تجربه کافي در آسيا دارد و انگيزه بالاي بازيکنان پرسپوليس ميتواند براي اين تيم يک امتياز مثبت باشد.
وي افزود: بدشانسي پرسپوليس اين است که مدتهاست به عنوان ميزبان بازي نميکند و اين کار را سختتر خواهد کرد. وقتي ما نميتوانيم ميزباني بگيريم يعني در روابط ضعف داريم و اين اصلاً خوب نيست. با توجه به اينکه الهلال ميزبان است، پرسپوليس کار بسيار سختي در پيش خواهد داشت و اميدوارم با شکست دادن اين تيم به مرحله بعد برود.
مهاجم پيشين پرسپوليس با اشاره به اين موضوع که فدراسيون اجازه جذب بازيکن خارجي را به پرسپوليس نميدهد، خاطرنشان کرد: نميدانم چرا قوانين در فوتبال ايران سليقهاي است و شما ميبينيد که تيمهاي ديگر ميتوانند از بازيکن يا مربي خارجي استفاده کنند ولي پرسپوليس اجازه جذب بازيکنان خارجي را ندارد. فدراسيون ايران هم در فيفا و دادگاه CAS پرونده دارد ولي شما ميبينيد که تيم ملي بزرگسالان يا تيم اميد هم مربيان خارجي دارند.
بزيک گفت: استقلال و سپاهان هم ميتوانند از بازيکن و مربي خارجي استفاده کنند اما پرسپوليس از اين موضوع محروم است. اين در حالي است که ما نبايد سليقهاي برخورد کنيم.