نماد آخرین خبر

دکتر استقلال و نجات تیم در لحظه سکته

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
دکتر استقلال و نجات تیم در لحظه سکته

ورزش 3/ مدافع بلندقامت تیم فوتبال استقلال بار دیگر توانست نمایشی درخشان را از خود در ترکیب تیمش به اجرا بگذارد.
یکی از بهترین بازیکنان استقلال در نبرد با ذوب‌آهن در هفته دوم لیگ برتر، بدون‌تردید مدافع بلندقامت و مشهدی آبی‌پوشان بود؛ سیاوش یزدانی. رهبر خط دفاعی استقلال امشب توانست در قلب خط دفاعی تیمش به خوبی ماموریت محوله از سوی فرهاد مجیدی را انجام بدهد و مانع گلزنی مهاجمان ذوب‌آهن شد.
یزدانی که در جمع همبازیان خود ملقب به «دکتر» است و فرهاد مجیدی هم او را در زمین با همین لقب صدا می‌کند، در مهم‌ترین صحنه بازی به سود ذوب‌آهن بهترین واکنش لحظه‌ای ممکن را داشت و نگذاشت قفل دروازه تیمش شکسته شود و توپ از خط دروازه استقلال بگذرد.
یزدانی در دقیقه 55، روی فرصت تک به تکی که نصیب رضا خالقی‌فر شد با تکل به موقع خود توانست جلوی توپ بایستد و مانع از ورود توپ به دروازه استقلال شود، آن‌هم در شرایطی که اگر تکل به موقع یزدانی نبود، کاری از دستان مظاهری هم ساخته نبود و دروازه آبی‌پوشان فرو می‌ریخت.
سیاوش یزدانی که یکی از بازیکنان باثبات در ترکیب استقلال است و فرهاد مجیدی هم اعتقاد ویژه‌ای به او دارد، توانست دومین بازی فصل را هم با نمایشی خوب به پایان ببرد و باید در دیدار بعدی مقابل تراکتور چه نمایشی خواهد داشت.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره