ايسنا/ معاون وزير ورزش و جوانان در امور قهرماني پس از جلسه نشست هم انديشي کميته ملي المپيک گفت: همه چيز بستگي به اصلاحات دارد.
حميد سجادي درباره احتمال اينکه دوباره ايراداتي به اساسنامه کميته ملي المپيک وارد شود، اظهار کرد: چه عرض کنم. بايد ديد اصلاحي که از سوي کارگروه صورت ميگيرد چقدر غني است. همه چيز بستگي به اين اصلاحات دارد.
وي افزود: قرار شد تعداد شش، هفت نفر از اعضاي مجمع در قالب يک کارگروه اين اصلاحات را انجام دهند. مهم اين بود که تعدادي از منتخبين از طرف مجمع زحمت اين کار را بکشند. در جان کلام دوستان عزيزحاضر در مجمع اين نکته ديده مي شد که ما هم به عنوان اعضاي مجمع در جريان اصلاح اساسنامه قرار بگيريم و کمک کنيم. تجارب و نقطه نظرات مان را در اختيار قرار دهيم و در جهت اصلاح بهبود و تکميل وضعيت فعلي اساسنامه اقدام کنيم. همهي مطب همين بود. پيشنهاد همين بود که شش نفر کمک کنند که در آخر هم همين پيشنهاد تاييد شد.
معاون وزير ورزش و جوانان در پاسخ به اين سوال که چه زماني اساسنامه از سوي مراجع بين المللي تاييد مي شود و مي توان انتخابات کميته المپيک را برگزار کرد، گفت: نمي دانم. دوستان فرمودند که ظرف سه روز اين بازنگري و اصلاح صورت بگيرد. احتمالا طي چند روز بعد هم بايد ارسال شود. البته سه روز براي جمع نظرات مهلت داده اند. احتمالا اين جمع عزيزاني که کانديداي کارگروه شدند بايد يکي دو جلسه با هم نشست داشته باشند و ظرف همين يکي دو هفته ارسال شود. نمي دانم در خارج چقدر کار طول مي کشد.