نماد آخرین خبر

هدیه لوکس و کمیاب هوندا به فرستاپن

منبع
تسنيم
بروزرسانی
هدیه لوکس و کمیاب هوندا به فرستاپن

تسنیم/ شرکت هوندای ژاپن ماشین لوکس و کمیاب خود را به ماکس فرستاپن بابت دومین قهرمانی‌اش در فرمول یک اهدا کرد.
ماکس فرستاپن، راننده هلندی ردبول اتریش در ژاپن هدیه‌ای از شرکت هوندا بابت دومین قهرمانی‌اش در فرمول یک دریافت کرد. در این مراسم سرخیو پرس و مارک ماکز مسابقه دهنده موتوجی نیز حضور داشتند.
سیجی کورایشی، رئیس شرکت هوندا پس از سخنرانی درباره موفقیت ماکس فرستاپن در دو فصل اخیر کلید ماشین هوندا  Honda NSX تیپ S را به او اهدا کرد.
این ماشین مجهز به موتور 600 اسب بخار است که فقط 350 نسخه از آن تولید شد. بخش اعظم آن یعنی 300 دستگاه در آمریکا تحت نام تجاری Acura به فروش می‌رسد که قیمت آن از 171 هزار دلار شروع خواهد شد. چنین ماشینی در هیچ یک از نمایندگی‌های اروپایی وجود ندارد و در واقع ماکس فرستاپن صاحب یک ماشین کمیاب شد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره