خبر ورزشی/ تیم ملی و تیم امید از فیفا دی فروردین استفاده نخواهند کرد.
 از ۲۸ اسفند تا ۸ فرورین فیفا دی است و تیم های ملی می‌توانند در این فاصله ۱۰ روز بازی دوستانه انجام دهند. تیم ملی و تیم امید ایران برنامه‌ای برای استفاده از این تقویم ندارند و این فرصت را از دست خواهند داد.
از دست دادن فیفا دی به این خاطر است که فدراسیون فوتبال در تلاش است مربیان داخلی را برای هدایت تیم ملی و تیم امید برگزیند. مربیانی که هم اکنون در تیم های باشگاهی مشغول بکار هستند و می‌بایست تا پایان لیگ به همراه تیم های خود در مسابقات حاضر شوند و هیچ باشگاهی در این برهه از زمان حاضر به از دست دادن مربی خود نیست.
پیش تر هم نقل و مکان اسکوچیچ از صنعت نفت آبادان به تیم ملی حاشیه های زیادی را به وجود آورد و موجب شکایت باشگاه صنعت نفت از سرمربی تیم ملی به فیفا شد.
با این برنامه ریزی استفاده از روزهای فیفا از تقویم تیم ملی فوتبال ایران و تیم امید توسط فدراسیون فوتبال جهان پاک می‌شود.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید