به گزارش ايسنا، محمود سالارکيا در گفتوگو با سايت باشگاه پرسپوليس اظهار کرد: لايحه دفاعيهاي که بر اساس اظهارات و توضيحات مانوئل ژوزه تنظيم شده بود روز گذشته (سهشنبه) به امضاي ايشان رسيد و طبق هماهنگي به عمل آمده با آقاي اسماعيل حسن زاده صبح امروز(چهارشنبه) در اختيار کميته انضباطي فدراسيون فوتبال قرار گرفت.
وي با اشاره به اظهارات سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اين موضوع خاطر نشان کرد: آنچه ژوزه در دفاعيه خود مطرح کرده فقط در حد حرف نيست و ايشان آنها را در عمل ثابت کردهاند. باشگاه پرسپوليس بيشترين همکاري را با تيم ملي فوتبال کشورمان داشته است و بدون ترديد اين امر بدون همراهي همه جانبه سرمربي ميسر نبود.
سالارکيا در ادامه تصريح کرد: آقاي مانوئل همانطور که در اظهارات خود گفته، در عمل هم ثابت کرده که با وجود اختلافاتي که از گذشته با کارلوس کي روش داشته، آنها را وارد مناسبات فوتبال ايران نکرده و با وجود مشکلات فراواني که خود داشته، ملي پوشان را هر زمان که مورد نياز سرمربي تيم ملي بوده است در اختيار ايشان گذاشته اند.