نماد آخرین خبر

جود بلینگام و تکرار یک شاهکار 53 ساله

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
جود بلینگام و تکرار یک شاهکار 53 ساله

ورزش 3/وقتی جود بلینگام با قراردادی 103 میلیون یورویی به رئال پیوست، همه می‌دانستند که یک ستاره بزرگ به تیم مادریدی اضافه شده اما او قرار نبود بهترین گلزن تیمش باشد. 
جود یک هافبک است ولی توانسته بار بزرگ گلزنی‌های رئال در غیاب کریم بنزما را بر دوش بکشد. 16 گل در 18 بازی آماری فوق‌العاده برای این ستاره انگلیسی است.

بلینگام در لالیگا 14 بار به میدان رفته و 12 گل زده است. او آقای گل لالیگا با سه گل بیشتر از آنتوان گریزمان است و امشب فرصت دارد تا فاصله با رقبا را بیشتر کند. دیشب نه گریزمان و نه لواندوسکی موفق به گلزنی برای اتلتیکو و بارسا نشدند ولی جود برابر ویارئال این شانس را دارد تا اختلاف را به بیش از سه گل برساند.

جود به دنبال رکوردی است که از سال 1970 دست نخورده مانده است. پس از اینکه لوئیس آراگونس توانست در فصل 70-1969 در 30 بازی لالیگا 16 گل برای اتلتیکو بزند و آقای گل شود، دیگر هیچ هافبکی نتوانسته عنوان ال‌پیچیچی را کسب کند. حالا این رکورد 53 ساله در تیررس بلینگام است و او هفته به هفته بیشتر ثابت می‌کند که می‌تواند به آن دست یابد. جود در نهایت موفق خواهد شد؟

 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره