تشریحجزییات طرح ورود به «بازار آموزشهای بینالمللی» با استفاده از فضای مجازی
بروزرسانی
به گزارش» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دکتر زاهدي امروز در مراسم دومين گردهمايي سراسري مديران مراکز آموزشي جهاد دانشگاهي که در محل پژوهشگاه فرهنگ و هنر برگزار شد، طي سخناني با موضوع "نحوه و چگونگي ورود جهاد دانشگاهي به بازارهاي آموزشهاي بينالمللي"، تصريح کرد: از مفهوم جهاد دانشگاهي در فعاليتهاي علم و دانش اين گونه استنباط ميشود که بايد هدفمند و جهتدار حرکت کنند و آرمانهاي امام(ره)، منويات مقام معظم رهبري، اهداف بالادستي نظام، برنامه پنجم توسعه و ... را مد نظر خود قرار دهد.
وي با بيان اينکه اگر بخواهيم در بحث بينالمللي بودن آموزش عالي حرکت کنيم، حتما بايد هدفمند و جهتدار جلو رفته و رويکردمان صرفا مباحث اقتصادي نباشد، تصريح کرد: ما ميتوانيم به چند طريق وارد عرصه بينالمللي شويم که سهلالوصولترين راه آن که با يک برنامه سه ساله قابل دسترس است، بحث استفاده از فضاي مجازي است که در اين راستا ميتوان با استفاده از اين فضا و کمک زبان رايج همان کشور و با يک تبليغات گسترده در اين فضا وارد شويم.
رييس کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي افزود: در بحث استفاده از فضاي مجازي براي ورود به عرصه بينالمللي بايد دروس و محتوايي را ارائه دهيم که بخشي از آرمانهاي نظام، انقلاب، مسائل استکبارستيزي و عدالتمحوري در آن جاي گيرد.
زاهدي ادامه داد: همچنين در دروس قابل ارائه در فضاي مجازي ميتوان يک درس دو يا سه واحدي به زبان فارسي نيز قرار داد.
وي با بيان اينکه در نظر داريم پيشنهاد استفاده از فضاي مجازي براي ورود به عرصه بينالمللي را در شوراي عالي انقلاب فرهنگي مطرح کنيم، تصريح کرد: طي آن پس از بررسي اين موضوع شورا ميتواند به هر مجموعه ماموريتي را ارائه کند، در اين زمينه جهاد دانشگاهي ميتواند بررسي کند که در چه بخشها و رشتههايي فعاليت خواهد کرد.
رييس کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي بحث پذيرش دانشجوي خارجي را از ديگر موارد ورود به عرصه بينالمللي عنوان کرد و گفت: در اين بحث تاکنون چندان موفق نبودهايم که بايد موانع اين امر مرتفع شود و براي افزايش پذيرش دانشجويان خارجي بايد شورا را مجاب کنيم که شروع اين کار با يک زبان بينالمللي آغاز شود و در ادامه بحث زبان فارسي را اجرايي کنيم.
وي ادامه داد: همچنين مديريت تبليغات نيز براي جذب دانشجوي خارجي به کشور نيز اهميت زيادي دارد که ما نتوانستهايم در بحث تبليغات خيلي خوب کار کنيم.
زاهدي بحث برگزاري کنفرانسها و کارگاههاي علمي را از ديگر راهکارهاي ورود به عرصه بينالمللي عنوان کرد و گفت: در اين راستا جهاد دانشگاهي ميتواند وارد بحث شده و به صورت حرفهاي اين موضوع را دنبال کند.