فال آوت 4 حالا رسما محبوب ترین بازی تاریخ استیم است
ديجياتو
بروزرسانی
ديجياتو/ براي اولين بار در تاريخ استيم، بالاخره يک عنوان به غير از بازي هاي استوديو Valve، سازنده پلتفرم استيم، توانست در رتبه اول پرمخاطب ترين هاي اين شبکه قرار گرفته و رکوردي عجيب به ثبت رساند. پس از پشت سر گذاشتن Grand Theft Auto V، حالا نوبت به والو و دوتا 2 رسيده است.
اين رکورد زماني به ثبت رسيده که تقريبا ساعت کاري مردم در اروپا و آمريکا به اتمام رسيده و زمان اوج حضور کاربران در شبکه است. با رقمي نزديک به نيم ميليون نفر بازيکن آنلاين، Fallout 4 جمعيتي قابل توجه را در ساعتي که معمولا متعلق به Dota 2 و Counter-strike: Global Offensive است را سرگرم نموده.
اگر در روزهاي عادي چارت استيم را مرور کرده باشيد حتما مي دانيد که دو عنوان صدر ليست، با اختلاف ده ها برابري، نسبت به عناوين ديگر قرار گرفته اند و حتي نزديک شدن به رتبه دوم جدول هم کار بسيار دشواري است، چه رسد به پشت سر گذاشتن عنوان اول.
در هر حال، Fallout 4 يکي از اصلي ترين مدعيان امسال براي کسب جايزه بهترين بازي سال است اما کاربراني که آخرين ساخته بتسدا را روي کنسول تهيه کرده اند، خبر از مشکلات متعدد گرافيکي مي دهند اما تاکنون جامعه پي سي گيمرها مشکل بزرگي گزارش نکرده اند.