قابل توجه کاربران اپل؛ خداحافظ اپلیکیشن های کرک شده!
بروزرسانی
نارنجي/ طبق متن کوتاهي که گردانندگان پايگاه «اينستالوس» در وبسايت خود منتشر کرده اند، تعطيلي اين پايپاه به خاطر رکود در قسمت فروم و نبود منابع کافي براي مديريت مجموعه رخ داده است.
با وجود اينکه جيلبريک کردن را نمي توان صرفا به خاطر استفاده از اپليکيشن هاي کرک شده دانست، اما بايد اعتراف کرد که اين موضوع انگيزه بسياري از جيلبريک کنندگان در ادوار گذشته بوده است. اکنون ضربه اي سنگين بر پيکره استفاده کنندگان از اپليکيشن هاي غير قانوني وارد شده است؛ اينستالوس، به عنوان يکي از بزرگترين مراجع اپليکيشن هاي کرک شده، تعطيلي خود را به صورت رسمي اعلام کرد.
هنوز دلايل اصلي تعطيلي اين سرويس مشخص نيست، اما طبق متن کوتاهي که گردانندگان اينستالوس در وبسايت خود منتشر کرده اند، اين اتفاق به خاطر رکود در قسمت فروم و نبود منابع کافي براي مديريت مجموعه رخ داده است. جالب است بدانيد که علاوه بر اينستالوس، منبع Hackulous در سيديا نيز از دسترس خارج شده و متعاقب آن افزونه AppSync هم ديگر قابل دانلود نيست. اين افزونه يکي از موارد ضروري جهت نصب اپليکيشن هاي کرک شده بر روي دستگاه هاي اپل به شمار مي رفت.
اين اتفاق را مي توان يک پيروزي مهم براي جامعه توسعه دهندگان دانست. هرچند که کارشناسان پيش بيني مي کنند که اين سرويس به زودي توسط سايت هاي مشابه جايگزين گردد و برنامه هاي غير قانوني مجددا در دسترس کاربران قرار خواهند گرفت.