ايلنا/ حسن کريمي قدوسي مديرعامل بنياد ملي بازيهاي رايانهاي گفت: اين ردهبندي که با هدف شفافيت ارائه خدمات و حمايتها به بازيسازان انجام ميپذيرد براي دومين سال متوالي اتفاق ميافتد و نام اين پروژه همگرا است.
وي افزود: حمايتهاي مالي، زيرساختي، آموزش و آمادهسازي تجهيزات سختافزاري و نرمافزاري بخشي از خدماتي است که به بازيسازان ارائه خواهد شد.
کريمي با بيان اينکه کمکهاي مالي ارائه شده به طور وام پرداخت خواهد شد اظهار کرد: با توجه به رتبهبندياي که توسط بنياد صورت ميگيرد بخش قابل توجهي از اين کمکهاي مالي بدون بازپرداخت خواهد بود.
به گفته کريمي حدود يک ميليارد تومان از بودجه بنياد ملي بازيهاي رايانهاي براي پروژه همگرا در نظر گرفته شده است که ما تلاش ميکنيم اين عدد را به 2 ميليارد تومان برسانيم.
وي ادامه داد: در نظر داريم تا با عوارضي که از بازيسازان خارجي دريافت مي کنيم مقدار حمايتهاي مالي را به عدد مورد نظر برسانيم.
مديرعامل بنياد ملي بازي هاي رايانهاي با اشاره به اينکه تعاملات خوبي با وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و معاونت علمي رياست جمهوري صورت گرفته است گفت: رتبه بنديهاي انجام شده در پروژه همگرا ميتواند عامل موثري در ميزان حمايتها توسط نهادهايي مثل وزارت ارتباطات از بازيسازان باشد.
وي درباره نحوه ارزيابي بازيها گفت: اين کار به وسيله تيمي از کارشناسان صورت ميگيرد و اين ارزيابي به طور ساليانه انجام ميپذيرد.
بازار